Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Úklid snadno a rychle. Nový robotický vysavač 2v1 od Conceptu umí vysávat i vytírat

11. 02. 2019 | Domácnost
-Komerční sdělení-
My Concept



Je vysoce účinný, ovládá se přes aplikaci nebo hlasem, má bezchybnou gyroskopickou navigaci a perfektně překonává překážky. Přesně takový je zcela nový robotický vysavač 2v1 s označením VR2000 české značky Concept. Perfektně vysaje i vytře jakýkoli prostor a díky jeho designovému neutrálnímu provedení v bílém tvrzeném skle se za něj rozhodně nebudete muset stydět.

Nový robotický vysavač Concept VR2000 skvěle vysaje i vytře dlažbu, lino, beton, parkety nebo koberce s chlupem dlouhým až 1 centimetr. Díky výkonnému Li-Ion akumulátoru vydrží na jedno dobití uklízet až 150 minut, a protože má extra velké zásobníky, nemusíte během jeho úklidu myslet na vysýpání prachu nebo doplňování vody. Ke svému provozu také nepotřebuje žádné sáčky, ty zastupuje dvoustupňová filtrace, která zachytí prach, roztoče a další alergeny. Všechny nečistoty, které z podlahy vysaje, shromáždí v nádobě s objemem až 600 ml.

robotický vysavač ConceptVybaven je dvěma hlavními rotujícími kartáči, které seberou chlupy i jemný prach a bočními kartáčky, které perfektně vysají i rohy místnosti. A pokud se rozhodnete vytírat, stačí jen jednoduše vyměnit prachovou nádobku za nádobku na vodu (objem 330 ml) a nasadit prací textilii na vytírání.

O pohyb nového robotického vysavače se stará revoluční gyroskopická navigace. Ta dosahuje téměř dokonalého pokrytí prostoru, zajišťuje lepší orientaci při uklízení a zároveň zabraňuje opakovaným přejezdům stejného místa, díky čemuž se doba úklidu výrazně zkrátí. Nový VR2000 má i nově používaný digitální bezkartáčový stejnosměrný BLDC motor. Ten je tišší, spolehlivější, energeticky úspornější a oproti předešle používaným typům motorů má i daleko delší životnost.

Na výběr je hned 5 režimů úklidu, a navíc i úklid s odloženým startem. Režim FULL GO nabízí úklid okamžitě po dobití přístroje, AUTO SMART efektivně a systematicky v liniích uklidí celý prostor, obvodový režim zajistí úklid podél zdí, bodový režim umožní úklid pouze tam, kde zrovna potřebujete, a po zvolení rychlého režimu vyrazí robotický vysavač na bleskový 30minutový zápas s nepořádkem.
ROBOTICKÝ VYSAVAČ 2 V 1 PERFECT CLEANRobotický vysavač je možné ovládat pomocí české aplikace Concept Home, která je zdarma dostupná pro iOS a Android a přes domácího asistenta Alexu nebo Google Home mu lze udílet pokyny i hlasem. Jeho ovládání ale samozřejmě umožňuje také zabudovaný LED displej nebo dálkový ovladač.

Uklízecí robot hravě zvládne zdolat překážky vysoké až 1,5 cm a má funkci proti nárazu i proti pádu ze schodů. V případě, že se během úklidu vybije, najde si automaticky nabíjecí stanici, kde se sám dobije a počká, až ho budete příště potřebovat. Součástí jeho vybavení je také magnetický pásek. Ten funguje jako virtuální zeď pro plochy, které uklízet nechcete. Pokud si ze dvou místností přejete uklidit jen jednu, umístíte magnetický pásek na práh místnosti a robotickému vysavači bude rázem jasné, že za tuto hranici nesmí.

Nový robotický vysavač VR2000 rozšiřuje úspěšnou řadu produktů značky Concept určených pro snadný úklid domácnosti nazvanou PERFECT CLEAN. V rámci této ucelené řady nabízí značka také parní čističe, vysavače, mopy nebo vysavače na okna.

Více informací najdete na www.my-concept.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Úklid snadno a rychle. Nový robotický vysavač 2v1 od Conceptu umí vysávat i vytírat:

Úklid snadno a rychle. Nový robotický vysavač 2v1 od Conceptu umí vysávat i vytírat
Úklid snadno a rychle. Nový robotický vysavač 2v1 od Conceptu umí vysávat i vytírat
Úklid snadno a rychle. Nový robotický vysavač 2v1 od Conceptu umí vysávat i vytírat
Úklid snadno a rychle. Nový robotický vysavač 2v1 od Conceptu umí vysávat i vytírat
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jaká je jeho cena?pro důchodce nedostupné Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
uvažuji o koupi,dívala jsem se i na cenuSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles