Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ulice - Nejsledovanější denní seriál

25. 01. 2012 | Ulice
Co nás čeká v další sezóně Ulice? Na začátku nového roku se opět setkáme se starými známými, ale přibudou i nové postavy. Objeví se rodiče Vojty Kalicha, a jak se zdá, jejich vztah k synovi a především k jeho partnerce Tereze nebude jednoduchý.

I když obě strany chtějí totéž, aby se Vojta uzdravil a cítil se po všech stránkách dobře, cesty, které k tomu mohou vést, vidí každý trochu někde jinde. Vojta stále bojuje se svým zraněním a jeho následky a je to opravdu těžký boj. Všichni kamarádi ze studentského bytu se s tím musí nějak vyrovnat, a to každý po svém.

UliceMatěj, Thea, Štěpán, Tereza a Vojta - Co je čeká v nových částech Ulice?
Matěj nepřestává hledat svoji vysněnou dívku a bude ještě nějakou chvíli trvat, než se mu v tomto směru blýskne na lepší časy. Thea se Štěpánem začínají řešit problémy o něco dospělejší, než na jaké jsme ve studentském bytě zvyklí, a Tereziným hlavním zájmem byl a zůstává její kluk Vojta.

Anička, Pavel, Bedřich a děti - Co je čeká v nových částech Ulice?
Bedřich Liška po opravdu těžkých Vánocích sbírá odvah , aby se Aničce vyznal ze svých citů. Nakolik je na to vhodná doba – Anička má přítele, překonala zklamání, které jí Bedřich připravil, a i děti už si zvykly, že život prostě jde trochu jinak než dřív – to uvidíme. Navíc Pavel začíná uvažovat, že by svůj vztah s A ničkou posunul trochu dál, než jsou schůzky a tu a tam společný víkend. Bedřich to rozhodně nebude mít lehké. Taky Františka čekají starosti, problémy ve škole, do nichž se dostane tak trochu náhodou.

Libuška a Eliáš - Co je čeká v nových částech Ulice?
Libuška Nekonečná zažívá se svým vysněným Eliášem těžké časy. Někdy je těžké odhadnout, co je ještě v pořádku a co už ne. A ještě těžší bývá s tím něco udělat. Zvládne to?

Hejlovi - Co je čeká v nových částech Ulice?
Miriam Hejlovou čeká a si nejtěžší b itva v jejím životě. Následující měsíce pro ni nebudou vůbec jednoduché. Ale zároveň prožije i období, kdy si vychutná rodinný život, syna, jeho ženu a v neposlední řadě malou, roztomilou vnučku. Jarda s Lenkou žijí už dost dlouho v manželství na dálku - Lenka s Mirinkou v Mnichově a Jarda v Praze. I přes časté návštěvy přináší vzdálenost problémy.

Seidlovi a Pešek - Co je čeká v nových částech Ulice?
Libor Seidl s Martou stále pracují na záchraně svého manželství. Po krásně prožitých společných Vánocích to vypadá, že se vše v dobré obrací. Oba jsou plni naděje a nového odhodlání to dokázat. I na Mikiho se usmívá štěstí. Větší sblížení s milou a citlivou Míšou je nadosah. Do rodiny patří i babička Amálie. Nekonvenční žena, vybavená nejen esoterickými znalostmi, ale především obrovskou dávkou empatie a zdravého rozumu. A k tomu mají Vlastimila Peška, který sice trošku bručí, ale má zlaté srdce a pro každého radu a pomocnou ruku. A jsou to právě oni, kdo dokáže podržet kohokoliv z rodiny, kdo to právě potřebuje.

UliceLumír, Pavla a Světlana - Co je čeká v nových částech Ulice?
Lumír Nykl se i nadále smaží mezi více ohni najednou. Maminka se těší na vnoučátko tak urputně, že tím dělá Lumírovi ze života peklo, stále nedořešil své manželství se Světlanou a není asi novinkou, že jeho nová partnerka Pavla si jako hlavní přání a cíl vytýčila, že se stane novou paní Nyklovou. Když se k tomu přidají starosti na radnici, které Lumír zvládá jen s pomocí Denisy Mastné a Pavla Millera, je jasné, že Lumíra Nykla, starostu, manžela, syna a partnera, čekají horké chvilky. No, snad mu jeho nový vztah s Pavlou vydrží a přinese štěstí.

Ingrid a Vasil - Co je čeká v nových částech Ulice?
Ingrid s V asilem se snaží žít tzv. normální život a minimálně pro Vasila, zvyklého na naprostou svobodu jednání a rozhodování, je to těžké. Zvlášť když se na scéně objevuje osoba z jeho minulosti – Vlček – a s ním i lákadla dřívější nezávislosti mimo meze zákona. Ingrid s V asilem se stále milují, ale překoná láska tolik problémů? Může se Vasil doopravdy ještě změnit, nebo se bude jen pokoušet být někým jiným, než je?

Simona, Markéta a Jiří - Co je čeká v nových částech Ulice?
Zajímavé jistě bude i další soužití dobrosrdečné Simony s divokou Markétou. Tahle holka to v životě neměla lehké, a tak jsou její postupy při řešení různých životních situací poněkud netradiční. Je to ale v jádru hodná holka, alespoň Simona je o tom skálopevně přesvědčená, a tak je jistá naděje, že se Markéta časem sžije i s konzervativním Jiřím Kreuzerem a najde své místo nejen v ulici, ale hlavně v životě.

Zdroj:NOVA
Zdroj, foto: NOVA

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ulice - Nejsledovanější denní seriál:

Ulice - Nejsledovanější denní seriál
Ulice - Nejsledovanější denní seriál
Ulice - Nejsledovanější denní seriál
Ulice - Nejsledovanější denní seriál
Ulice - Nejsledovanější denní seriál
Ulice - Nejsledovanější denní seriál
Ulice - Nejsledovanější denní seriál
Ulice - Nejsledovanější denní seriál
Ulice - Nejsledovanější denní seriál
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Na Ulici se těším každý denSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Už se těším na večerSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jen ať se Lumírek pěkně smaží,dobře mu tak,chtěl co má.Jeho Pavlínce jde jen o prachy.Nemyslím si,že jim pokvete štěstí.
Co se Bedřicha a Aničky týče,to samé jako Lumir.Anička byla na vše sama a kde byl Bedřich,když ho potřebovala?Spíš bych to přála Pavlovi s Aničkou,aby jim vztah vyšel.
Ingrid a Vasil to nemají jednoduché.Ingrid mu hodně pomohla a Vasil by už taky mohl přestat dělat kraviny a začít sekat latinu.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles