Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ulice se rozloučila se 6. sezonou!

23. 06. 2011 | Televizní tipy
Nejoblíbenější seriál TV Nova Ulice si dopřává prázdninovou přestávku! Před zaslouženým několikatýdenním volnem se včera herci, tvůrci a štáb rozloučili, tentokrát ve sportovním duchu. Uličníci tak opět dokázali, jak velký sportovní potenciál v každém z nich dříme!

Rozloučení se 6. sezonou oblíbeného seriálu Ulice se neslo ve sportovním duchu. V „lidském fotbálku“, kde si herci vyzkoušeli, jaké to je být fotbalovou figurkou, se proti sobě utkaly dva týmy, a to pod vedením Adriana Jastrabana a Jakuba Štáfka, který jednoznačně zvítězil na góly. Poté všichni pokračovali ve sportovním duchu, a to v beach volejbalu a petangu. Po odpoledni, plném vyčerpávajících sportovních výkonů, zábava neskončila, naopak! Sportovní nadšenci ze seriálu Ulice se přesunuli na ukotvenou loď, která byla součástí sportoviště, a rozloučení po ročním natáčecím maratónu pokračovalo ulice-se-rozloucila-se-6-sezonoudál.

Rozloučit se se 6. sezonou seriálu Ulice a symbolicky přivítat prázdniny přišla většina hereckých protagonistů, nechyběli Ilona Svobodová, Ljuba Krbová, Patricie Solaříková, Aneta Krejčíková, Jana Birgusová, Anna Fixová, Šárka Ullrichová, Kristýna Podzimková, Stáňa Jachnická, Jan Teplý, Petr Vacek, Jiří Dvořák, Martin Dejdar, Martin Pechlát, Saša Minajev, Daniel Brown, Roman Vojtek, Petr Buchta a mnoho dalších. Své herecké kolegy přišla poprvé po porodu pozdravit i Míša Badinková. Sportovní odpoledne i následný večírek si všichni moc užili!

Na zajímavé osudy, oblíbené postavy i zbrusu nové posily, napínavé dějové zvraty a mnoho dalšího, co tvůrci nekonečného seriálu Ulice v 7. sezoně chystají, se diváci mohou těšit na TV Nova po prázdninách!

Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !