Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Útulek Fest 2014 nabídne dvoudenní program

20. 06. 2014 | Novinky
Za necelý týden se uvidíme v Ústí nad Labem na 13. ročníku benefičního nejen hudebního festivalu Útulek Fest 2014. "ÚTULEK" se podruhé uskuteční na hradě Střekov, kam nás loni vyhnala červnová povodeň a poprvé ve své historii bude - v pátek 20. a v sobotu 21. 6. 2014 - dvoudenní!
 
V pátek 20.6. 2014 Útulek Fest 2014 odstartujeme Útulek Fest 2014 v 17h pod mystickou skalou této středověké zříceniny (www.hradstrekov.cz) akcí ÚSTÍ BEATS Open Air, na níž mj. zahraje v současnosti jedna z nejžádanějších českých kapel ZRNÍ, přes 11 let ‘se kamarádící’ ústecký SNÍH NA SCHODIŠTI či trojice lipských muzikantů STILBRUCH v sestavě cello, housle & bicí.

Útulek Fest 2014 nabídne dvoudenní programOd sobotní dvanácté hodiny nás pak čeká "regulérní" festivalový den "D", jak bývá zvykem od roku 2002. - Původní "místo činu" na zahradě Gymnázia Jateční 22 jsme postupně vyměnili za habrovické koupaliště, abychom v letech 2006 - 2012 zakotvili v ZKO Trmice a od r. 2013 našli angažmá právě ve 110 m. n. ř.

Na dvou scénách - malé "nádvořní" a velké "parkovištní" – v rámci akce Útulek Fest 2014  zaštěká/zamňouká přes 25 "smeček", čímž se rozumí kapela, písničkář, ale i jakýkoliv další vystoupivší "útvar"

Z těch známějších Vás rádi uvidí např.: legendární (původně teplický, dnes pražský) soubor kolem Míry Wanka UŽ JSME DOMA, oceňovaní ILLE s ústeckou rodačkou, jistě tak od r. 1991 fanynkou HOUPACÍCH KONÍ ze stejného města (jejichž poslední deska "Everest" vzbudila zaslouženě velký zájem) ...a až se rozduní "rock‘n’roll ska punk rockabilly jízda" QUEENS OF EVERYTHING, chtějme být všichni u toho ...

Opomenout bychom neměli ani hosty z Německa: drážďanskou "9tičlennou explozi funky, soulu, grooveu i hard rocku" THE SHOUTING MEN, nebo bavorskou punk-rockovou festivalovou jedničku GFF.

A nebyl by to ÚTULEK FEST, aby nespojoval i muzikanty z destinací nám nejbližších: kromě Ústí (mj. Rohypnol, Eliška & Petr Lüftnerovi, Vysmátej kouř) máme v hledáčku i Litoměřicko (Pepek a námořník, Mr. Sax & Olí) či Roudnicko (Louty, Tom77).

Třetí neoficiální ‘stejdž’ hledejte ve sklepě mezi nádvořím a terasou, hlavně pokud jste fanoušky tanečního stylu drum‘n’bass a baví vás ‘lámat se’ při produkci ústecko-litoměřického crew Basscoffee a jejích hostí (mj. děčínský DJ Khomix) ...

Na hradním nádvoří opět vyroste tzv. "DĚTSKÝ OSTROV" s akcemi pro děti (i jejich rodiče) - šermíři NUMERA (Ústí), HYNKOVO hravým divadlem (Litoměřice), YOYOváním od LARDONa (UL), břišními tanečnicemi ČAJORI (Šluknov) - a stánky: Čajovna u Vysmátý Žáby, Café Max, Delibutus, Monsineur Lardon a dalšími.

Ústečtí útulkáři nás jistě také poctí svou každoroční návštěvou a přímo na pódiu představí "čtyřnohé k mání", polabské sdružení Kočičí domov Sluníčko z Dobříně pak bude u stánku prezentovat svou činnost...

VSTUPNÉ na Útulek Fest 2014 jsme si, s vaším tichým svolením, dovolili ponechat v předprodeji stejné jako loni - v ústeckém Infostředisku na Mírovém náměstí a nedaleké kavárně Max zaplatíte do čtvrtka 19.6. 2014 za dvoudenní festival rovných 150 Kč. Vstupenka na místě pak vyjde na 250 Kč. Jednotné vstupné pouze na páteční večer je 100 Kč (nemáte-li lupen z předprodeje).

STANOVAT lze - oproti platné vstupence - pod hradem v místě bývalé vinice (ten výhled je prostě úžasný).

Z výtěžku, po zaplacení všech nezbytných nákladů, opět nakoupíme krmení do útulků. Od r. 2002 pravidelně zásobujeme ten ústecký (Centrum pro zvířata v nouzi při ZOO Ústí nad Labem) a několik posledních let také velmi rádi spolupracujeme s řepnickým Psím domovem. Díky loňským 18.000 Kč jsme tak celkovou částku věnovanou útulkům za uplynulých dvanáct let ‘vystříbřili’ na 333.000 Kč.

A kolik to bude letos? "Potřináctého všeho nejlepšího"! -  nechme se tedy překvapit a věřme v dobré počasí, hojnou účast a zejména pohodovou atmosféru, jež, troufám si říct, je zažitou útulkovou tradicí...

Útulek Fest 2014 proběhne ve dnech 20. a 21. 6. 2014 a nabídne bohatý program

Zdroj, foto: Útulek Fest 2014

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !