Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Už je to konečně za mnou!

7. 10. 2010 | Vaše příběhy
Znám pár dětí, které brečí, když se rodiče rozvedou. I já brečela, jenomže mého otce už jsem nikdy neviděla...!! Jak je to možné??? Když jsem byla menší, tak jsem měla krásné dětství... Ale najednou BUM a bylo vše pryč. Moje matka je zdravotní sestra a můj otec bohužel zaměstnání nemá.

Víte, jednoho dne ke mně přišla babička a řekla mi, že táta od nás odchází. Celý dny jsem nemluvila a brečela, ale poté jsem se dozvěděla pravdu, rodiče od sebe odešli, protože otec neměl zaměstnání a udělal strašnou věc, a tak ho zavřeli do kriminálu, chodila jsem do školy a slyšela pokřiky, že mám tátu ve vězení. Byla jsem z toho docela dost smutná, nevěděla jsem, jak mám reagovat, co jim mám říct, nebo jak se mám bránit.

O pár let tátu pustili domů a já byla zase ta štastná, rodiče sice spolu nežili, ale k tátovi jsem jezdila ale zase jen chvilku, protože o pár let ho zavřeli znova. Nevěděla jsem, jestli mám brečet anebo se vzchopit a říct si, že prostě takhle to nejde, aby byl pořád zavřenej a mně se kvůli tomu děti ve škole smály... Psal mi domů dopisy jak mě má rád a jak už to nikdy neudělá, moje maminka mi vždy říkala : "Denisko, nemá to cenu, on se nezmění."

Ale já jí nevěřila, věděla jsem, že jednoho dne ho pustí a já zase budu šťastná. A měla jsem pravdu ... Opět byl puštěnej na svobodě a já byla ráda. Našel si přitelkyni, Slovenku, jmenovala se Adriánka, byla moc hodná a já jsem ji měla ráda. Po nějaké době s ní čekal první dítě, holčičku Sarah. Když se narodila, tak jsem tam pořád jezdila, hlídala jsem ji a byla pořád s ní. Ale po nějaké době mi Adriána zavolala strašnou věc, prý odjíždí na Slovensko, protože můj otec je opět zavřenej. Zase jsem probrečela plno dní.

Můj táta si zkazil štěstí a já ho měla čím dál tím míň ráda, někdy jsem cejtila, že ho už ani ráda nemám. Já vím, je to strašné, ale prostě když máte otce, který byl tolikrát ve vězení, tak ten pocit najednou příjde sám, aniž byste chtěli. Moje maminka měla pravdu, měla jsem vědět od začátku, že se nezmění. V tuhle dobu je můj otec taky ve vězení, myslím, že ho pustí až za 2 roky. Já jsem poznala, jaký je, že se nezmění.

Adriánka žije štastně na Slovensku se Sárinkou, a já? Už 2 a půl roku mám skvělého přítele a jsem taky šťastná. Akorát bohužel můj otec o vše přišel a taky si to uvědomil.

Autor:dendulinka

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles