Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Už znáte chytré pleťové masky? Seznamte se s revoluční péčí pro vaši pleť!

2. 03. 2020 | Krása
-Komerční sdělení-

Také máte ráda ten pocit, kdy je po použití pleťové masky vaše pleť krásně rozjasněná, svěží a mladistvá? Co se vám už ale líbí o poznání méně, je zdlouhavá aplikace a někdy i náročné oplachování tradičních masek. Jejich použití tedy mnohdy odkládáte na chvíli, kdy si vyšetříte alespoň půl hodinku času. Ale co si budeme povídat, i půl hodinu je v dnešní době těžké najít. Co kdybychom vám řekli, že jsme objevili revoluční pleťovou masku, jejíž aplikace vám nezabere víc než 10 minut? A účinky? O takových se vaší pleti ani nesnilo!

Snadná a rychlá aplikace chytrých pleťových masek [n]fibrecare


pleťové maskyPo chytrých telefonech, televizích, vysavačích, zkrátka téměř celých chytrých domácnostech vás možná už ani nepřekvapí, že chytrý trend pronikl i do světa kosmetiky. Co to obnáší v případě pleťových masek? Použití moderních technologií, které vám maximálně usnadní život, a to včetně vašich zkrášlujících rituálů. Jak tedy aplikovat jedinečné pleťové masky [n]fibrecare? Začněte důkladně vyčištěnou pletí, to je základ pro správnou účinnost. Přece nečistotám nedovolíte blokovat všechny ty blahodárné aktivní látky. V dalším kroku svou pleť navlhčete a je úplně jedno, zda použijete obyčejnou vodu, tonikum, termální vodu ve spreji, sérum nebo hydratační krém. Poté na pokožku přiložte pleťovou masku a nechte ji působit alespoň 8 minut. Jakmile uplyne tato doba, sejměte masku a máte hotovo. Výsledkem je hydratovaná, rozzářená a vitální pleť.

Jak tyto masky fungují a co přinesou vaší pleti?


pleťové masky Možná vás překvapí, že při rozbalení pleťové masky [n]fibrecare najdete pouze suché plátýnko. O tom, že jde o pleťovou masku, možná napoví jenom výřezy na oči, rty a nos. Ale přestože vás zde nečeká žádná tekutina, gel či krém, všechno, co potřebujete, se skrývá právě v suchém plátnu. Nanovlákenný transportní systém v sobě nese super účinné složky, které se aktivují právě v kontaktu s navlhčenou pletí. Díky nanovláknům, nejmenším vláknům na světě, se až 100 % obsahu dostane do vaší pleti během pouhých 8 minut. Aktivní látky okamžitě začínají působit a perfektně hydratují, vyživují a regenerují pleť.

Výhody pleťových masek [n]fibercare


Extra rychlý přenos látek, snadná aplikace a maximum aktivních složek ale nejsou jedinými důvody, proč byste si revoluční [n]fibrecare měla pořídit. Jen se podívejte na ty účinky. Masky dokážou zpomalit stárnutí pleti, redukují vznik vrásek, zlepšují hydrataci pokožky, podporují tvorbu kolagenu a chrání pleť před volnými radikály. Hodí se pro všechny typy pleti, včetně citlivé, mastné a problematické pokožky s akné. Jejich tvar navíc sedne každému obličeji, během působení skvěle drží a neklouže dolů. Masky nebyly testované na zvířatech a neobsahují žádné zbytečné ingredience, jako jsou silikony, parabeny, akryláty či parfemace.

Tak jakou masku vyzkoušíte jako první? Jestli vás trápí unavená a dehydratovaná pleť, vřele doporučuji modrou hydratační masku. Pokožka s prvními i pokročilejšími známkami stárnutí zase ocení červenou regenerační masku. Jako balzám na citlivou a podrážděnou pleť zapůsobí růžová zklidňující maska. Vyzkoušíte je všechny? Odměnou vám bude naprosto dokonalá pleť.






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Už znáte chytré pleťové masky? Seznamte se s revoluční péčí pro vaši pleť!:

Už znáte chytré pleťové masky? Seznamte se s revoluční péčí pro vaši pleť!
Už znáte chytré pleťové masky? Seznamte se s revoluční péčí pro vaši pleť!
Už znáte chytré pleťové masky? Seznamte se s revoluční péčí pro vaši pleť!
Už znáte chytré pleťové masky? Seznamte se s revoluční péčí pro vaši pleť!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
prvni kosik
Obrázek uživatelky
profil
2 koš
Obrázek uživatelky
profil
taky mašleSmajlíknějak se to zaseklo od předešlého sběruSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
1. košík
Obrázek uživatelky
profil
pomlázka Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles