Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Užijte si i cestu na dovolenou

9. 06. 2014 | Praktické rady
-Komerční sdělení-

užijte si cestování









Už se nemůžete dočkat, až někam vyrazíte na dovolenou. Ať už se vydáte za sluníčkem do cizích krajů nebo plánujete objevovat krásy naší republiky, tak cestování k cílovému místu může být občas dost stresující. Zvláště když cestujete s malými dětmi. Poradíme vám, jak zabavit nejen vaše děti, ale také sebe při dlouhém cestování. Zpoždění letadla nebo propršená dovolená, vás tak už nerozhází.


čtečka eReading.cz STARTKnihy sbalené na cesty

Při cestování se bude určitě hodit elektronická čtečka eReading.cz START 2, díky níž můžete mít u sebe tisíce knih, aniž by vám zabrala místo v kufru. Čtečka disponuje špičkovým 6“ e-Ink displejem s mimořádnou čitelností i na přímém slunci. Čtečka je provázána s portálem eReading.cz, díky čemuž čtenářům umožňuje přímé zasílání ukázek jednotlivých děl, kompletních knih i eNovin, a to bezdrátově skrz WiFi do 2 minut od připojení. Nejvýraznější výhodou čtečky je možnost cenově výhodných výpůjček elektronických knih - z portálu eReading.cz. Čtenářům denního tisku model také nabízí zdarma řadu periodik. Do 4GB vnitřní paměti uložíte přibližně 3 000 knih, dodatečnou paměť pak můžete získat vložením SD karty.

GoGEN MAXI DVDPohádky stále u sebe

Na cestách či po večerech vaše ratolesti zaručeně zabaví přenosný DVD přehrávač GoGEN MAXIDVD, vyzdobený veselými obrázky Maxipsa Fíka. V autě se bude nepochybně hodit brašna na uchycení, dálkové ovládání a speciální adaptér. Do přístroje lze vložit nejen DVD a CD, ale model disponuje také vstupem pro USB a SD/MMC/MS karty. Máte tak několik možností, jak do přehrávače přenést muziku, fotky či vaše oblíbené pohádky, seriály a filmy. MAXIDVD přehrává řadu formátů jako JPG, MP3, AVI, DivX a XviD. Přístroj je vybaven otočným 9“ LCD displejem, příjemným LED podsvícením, zabudovanými reproduktory, sluchátkovým výstupem a zabudovaným nabíjecím akumulátorem.

autokamera GoGEN CC 271Záznam z kamery v rodinném videu

Díky špičkové FULL HD kvalitě videa z autokamery GoGEN CC 271 můžete nahrávku cesty s krásnými scenériemi bez váhání zařadit do rodinného videa. Autokamera disponuje úhlem záběru 120°, velikostí displeje 2,7“, a detektorem pohybu. Samozřejmostí je vestavěný mikrofon, reproduktor, AV výstup a HDMI výstup. Záznam je nepřetržitě nahráván ve smyčce - po zaplnění kapacity se začne starý záznam přemazávat a nahrazovat se záznamem novým. Video je ukládáno ve formátu AVI na paměťovou kartu Micro SDHC, která může mít velikost až 32 GB.

GoGEN tabletTablet s velkou výdrží a ideálními rozměry

Jestliže toužíte po společníkovi na cesty s velkou výdrží a ideálními rozměry, zvolte model GoGEN TA 8500 QUAD s úhlopříčkou 7,9“ a nejaktuálnějším operačním systémem Android 4.2 Jelly Bean. Baterie se dokáže rychle nabít a při brouzdání na internetu přes WiFi vydrží v provozu celý den. Váha zařízení je navíc velmi nízká, takže se vám nepronese. Čtyřjádrový procesor se postará o bezproblémové sledování filmů v HD kvalitě a hraní graficky náročných her. Nechybí ani přední a zadní kamerka, mini HDMI výstup, Bluetooth, slot pro Micro SD kartu, vestavěný reproduktor a mikrofon, sluchátkový výstup a USB vstup.

kapesní hry GoGEN Kapesní hry zabaví každé dítě

Kapesní hra GoGEN MAXIHRY lehce zabaví na cestách každé dítě. Díky své nízké váze a malým rozměrům ji můžete mít stále při sobě. Kapesní hra GoGEN MAXIHRY 180 v sobě obsahuje 161 klasických her a 19 sportovních 3D her s vysokým rozlišením. Model je vybaven 3“ barevným LCD displejem, mini USB vstupem, výstupem na sluchátka, AV výstupem a zabudovaným reproduktorem. Nabíjet ho lze třemi AAA bateriemi nebo USB kabelem. K dostání je v červeno-bílém provedení, modro-oranžovém nebo fialovo-žlutém.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Užijte si i cestu na dovolenou:

Užijte si i cestu na dovolenou
Užijte si i cestu na dovolenou
Užijte si i cestu na dovolenou
Užijte si i cestu na dovolenou
Užijte si i cestu na dovolenou
Užijte si i cestu na dovolenou
Užijte si i cestu na dovolenou
Užijte si i cestu na dovolenou
Užijte si i cestu na dovolenou
Užijte si i cestu na dovolenou
Užijte si i cestu na dovolenou
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
trochou instatní brkaše.
Obrázek uživatelky
profil
zahušťuji všechno hraškou
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj kolegyně, první palačinka dopadla skoro stejně, prvně studený sporák, ve finále připálenáSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
čas akce
07. 11. 2014 12:32 Sebrán "Šperky" za 20 bodů
07. 11. 2014 12:28 Sebrán "Šperky" za 20 bodů
07. 11. 2014 12:20 Sebrán "Šperky" za 20 bodů
07. 11. 2014 12:12 Sebrán "Šperky" za 20 bodů
07. 11. 2014 12:07 Sebrán "Šperky" za 20 bodů
07. 11. 2014 12:02 Sebrán "Šperky" za 20 bodů
07. 11. 2014 11:56 Sebrán "Šperky" za 20 bodů
07. 11. 2014 11:48 Sebrán "Šperky" za 20 bodů
07. 11. 2014 11:42 Sebrán "Šperky" za 20 bodů
07. 11. 2014 11:30 Sebrán "Šperky" za 20 bodů
+ špatná odpověď, tak na to jak lítám, píšu a nemám čas jsem lepší jak jindy...
Obrázek uživatelky
profil
Ta kombinace s bramborami je skvělá.

Před časem jsem začala přicházet na chuť těm pozapomenutým přílohám jáhly, pohanka, kroupy. Smajlík

Kamarádka mi poradila zahušťovat guláš jáhlami a nikdo si zatím nestěžoval, všem to chutná. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles