Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Užijte si podzimní hory zážitků s výhodnými balíčky na Dolní Moravě!

16. 10. 2017 | Česká republika
-Komerční sdělení-

Dolní Morava









Jen málokterý zážitek uklidní mysl a vzpruží tělo jako procházka na horském vzduchu v teplých slunečních paprscích a s výhledy na kopce a lesy pokryté odstíny žluté, oranžové a červené. Podzim právě začal předkládat své dary v podobě kaleidoskopu přírodních barev a slunného počasí. Kde jinde si je do syta užít, když ne na Dolní Moravě? Využijte výhodné pobytové balíčky a načerpejte energii uprostřed přírody, která právě mění kabát.


Dolní MoravaDopřejte si pobyt na horské chatě: dvě noci, dvě osoby, 999 korun. Vyberte si apartmán v jedné ze čtyř horských chat v Relax & sport resortu Dolní Morava a užijte si pobyt uprostřed horských strání. V balíčku je kromě pobytu zahrnutý i vstup do dětské herny, úschovna kol, vstup na hřiště na speedminton, volejbal, nohejbal a další sporty či dvacetiprocentní sleva do wellness centra čtyřhvězdičkového hotelu Vista. V apartmánu je k dispozici kuchyňka. Pokud se chcete více rozmazlovat, využijte balíček 2 + 1 noc ZDARMA v hotelu Vista. V této nabídce najdete ubytování, snídani, neomezený vstup do wellness světa, kulečník, billiard a stolní tenis v hotelu, úschovnu kol, animační programy a vstup do vnitřní a venkovní hotelové herny pro děti.


Dolní MoravaJeště, než napadne sníh, můžete se vydat pěšky po mnoha trasách na Dolní Moravě a dojít můžete třeba až na Králický Sněžník. Na trekovém kole, které si můžete půjčit v areálu, prozkoumejte panoramatickou trasu. Zdolejte s dětmi naučnou stezku skřítka Stamichmana a zapojte se do soutěže. Vystoupejte směrem k nebi na Stezku v oblacích a užijte si dechberoucí výhled do okolí. Nechte děti dovádět v jednom z dětských zábavních parků, kde se vyřádí, ale také se něco užitečného dozví. Mamutíkův vodní park, Lesní zážitkový park a Pískový svět provedou až do konce října malé průzkumníky netradiční zábavou. Pro ty větší nabízí lákavé atrakce Adrenalin park s lezeckou stěnou, skokem volným pádem, obří tandemovou houpačkou či lanovým parkem. Bobová dráha a sedačková lanovka je k dispozici až do konce listopadu.


Stezka v korunách stromůAť už se rozhodnete nadýchat se podzimního vzduchu na klidných procházkách uprostřed kopců, nebo využijete některou z mnoha nabídek resortu, Dolní Morava vás bude bavit!

Podrobnější informace o Stezce v oblacích, ubytování, wellness i kulturním vyžití a přesné otvírací dny jednotlivých atrakcí najdete na www.hotel-dolnimorava.cz nebo www.dolnimorava.cz.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !