Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Užijte si vysoké podpatky bez bolesti

21. 03. 2014 | Krása
Průměrný člověk za svůj život obejde minimálně jednou zeměkouli. Na tomto celoživotním výletu bychom měli dbát toho, aby naše nohy byly v pořádku a nebolely nás. Chodidla spolu se srdcem totiž patří k nejvíce zatěžovaným lidským orgánům, proto bychom se k nim měli chovat s úctou.

Správný výběr bot

V botách chodíme po celý den a nosíme v nich celou váhu našeho těla. Při jejich výběru bychom proto měli strávit opravdu hodně času. Nohy nemají rády extrémy, proto si pro celodenní nošení neberte ani vysoké podpatky ani balerínky, které nohy spíše zatěžují. Ideální výška podpatku je 3 – 5 centimetrů u žen a 2,5 centimetrů u mužů. Proti vzniku plochých nohou pomohou v botách ortopedické vložky neboli stélky. Ty také zaručí správnou chůzi a zabrání nepříjemnému pocení. Na sport a volnočasové aktivity volte především na jaře a v létě prodyšné tenisky s kvalitní podrážkou, která bude tlumit nárazy. Lehký materiál zaručí, že se noha nezapotí a může při aktivitách volně dýchat. Samozřejmostí by měly při sportu být také speciální funkční ponožky. Ani v největším parnu se neobouvejte do tenisek naboso.

aby nohy nebolelyUžijte si vysoké podpatky bez bolesti

Vysoké podpatky vám krásně prodlouží postavu a na nohách vypadají opravdu sexy, ale při častém nošení zatěžují nohy. Proto je opravdu důležité vybrat si takové, které vám skvěle padnou. Lodičky by měly mít stejnou šířku a délku s vaší nohou. I o trošku větší boty mohou přinést nestabilitu nohy. Do vysokých bot se vyplatí použít gelové vložky. Vyhněte se častému střídání vysokých a nízkých bot, můžete si tak způsobit zánět achillovy šlachy. Ideální výška lodiček je 7 až 8 centimetrů. Dobré je také chodidla pravidelně posilovat. Kružte kotníky, cvičte s prsty, střídavě je pokrčujte a natahujte nebo se je snažte roztáhnout co nejvíce od sebe. Posilujte i zádové svalstvo.

Botox to chodidel

Pokud se svých oblíbených jehel nechcete vzdát ani na minutu, vyzkoušejte nový trend  - botox do chodidel, který je v současnosti velmi populární v Americe a Anglii. Dámy si zde nechávají botox píchat nejen do obličeje, ale také do spodní části chodidel a zabraňují tím nepříjemné bolesti z chození na vysokých podpatcích. Kosmetickému zákroku se říká Loub job podle legendárního návrháře dámských lodiček s červenou podrážkou Christiana Loboutina.

Zdroj, foto: CCC boty

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
já podpadky miluju ale někdy jejich oprava převyšuje pořizovací cenu botek a to mne dost Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jó, kde jsou ty časy,kdy jsem nosila podpadky.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
po operaci kolenou už nějak podpatky nemůžu,ale závidím těm co je nosí
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles