Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V Bageterii Boulevard se jódluje po Tyrolsku

15. 01. 2019 | Novinky
-Komerční sdělení-

Bageterie Boulevard mění své sezónní CHEF MENU a tentokrát nakoukne pod pokličku tyrolské kuchyně, která k zimnímu období neodmyslitelně patří. Přenese nás do oblasti s neodolatelnou horskou krajinou, lidovými tradicemi, typickými dirndly pro dámy a lederhoseny pro pány. A samozřejmě specifickými lokálními surovinami. Autorem nového zimního menu je šéfkuchař Vladimír Šmejkal, který v Tyrolských Alpách několik let vařil a rakouská kuchyně mu přirostla k srdci. V menu nechybí typický tyrolský špek, vyzrálé sýry nebo koření příznačné pro zimní období.

Na co se tedy můžeme těšit?


nové tyrolské zimní menuRychle zahřeje a odhalí taje innsbrucké kuchyně, tak to je nová Innsbrucká polévka. Pod tímto názvem se schovává lahodná krémová polévka z konfitovaného česneku s křupavými krutóny. Lokální tyrolskou surovinu najdeme také v první bagetě zimního CHEF MENU – Tyrolské kuře se speckem. Bageta je plněná pečeným kuřecím masem, doplněná bylinkovým dresinkem, pravým tyrolským špekem, rukolou a zapečeným zrajícím sýrem Tilsiter. Vydatně zasytí rovněž další novinka, bageta Pečené vepřové ramínko. Pomalu pečené vepřové ramínko, doplněné karamelizovanou cibulkou na červeném víně, dresinkem z červené pečené papriky a chilli a polníčkem, to se ukrývá v této alpské specialitě.

Došlo-li u vás na novoroční předsevzetí, že si začnete držet „linii“, nebo jste-li zastánci lehčí a zdravější stravy, tak nové zimní FIT Calories menu z rukou Vladimíra Šmejkala vás přesvědčí ho ochutnat. Velmi originální jsou Miniburgery z červené řepy, tedy wrap plněný miniburgery z červené řepy, ochucené tyrolskou omáčkou a doplněné římským salátem. Řepa je významným zdrojem karotenu a vitamínu C, které jsou v zimním období nepostradatelné. Plný zdravých chutí a neotřelých kombinací je sendvič Hruška a gorgonzola – kandovaná hruška v kořeněném karamelu s vůní hřebíčku, skořice a badyánu, společně se sýrem s modrou plísní, brusinkami a baby špenátem. To vše naservírované v čerstvě rozpečeném dýňovém chlebu.

Za celým tímto zimním kulinářským dílem stojí šéfkuchař a gourmet konzultant Vladimír Šmejkal, který mimo jiné vařil po boku osobního kuchaře belgického krále, pana Van de Perra, a zajišťoval významné „gastroakce“ v rámci předsednictví České republiky v EU na ambasádách Německa, Španělska a Belgie.

Nové menu budete moci ochutnat do konce března na všech pobočkách Bageterie Boulevard. Více informací naleznete na www.bb.cz

zimní menu v Bageterii Boulevard


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku V Bageterii Boulevard se jódluje po Tyrolsku:

V Bageterii Boulevard se jódluje po Tyrolsku
V Bageterii Boulevard se jódluje po Tyrolsku
V Bageterii Boulevard se jódluje po Tyrolsku
V Bageterii Boulevard se jódluje po Tyrolsku
V Bageterii Boulevard se jódluje po Tyrolsku
V Bageterii Boulevard se jódluje po Tyrolsku
V Bageterii Boulevard se jódluje po Tyrolsku
V Bageterii Boulevard se jódluje po Tyrolsku
V Bageterii Boulevard se jódluje po Tyrolsku
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !