Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V BB Centru můžete cvičit venku i uvnitř

9. 09. 2019 | Fitness
-Komerční sdělení-

Počasí bude ještě chvilku přát venkovnímu cvičení, takže stále máte čas dobít si energii před nadcházející zimou nejen sluncem, ale i sportem. V BB Centru v Praze 4 najdete víceúčelové sportoviště, atletický stadion, tenisový kurt i dva parky, kde si můžete třeba zaběhat.

A pokud máte rádi kolektivní cvičení, určitě využijte pravidelné úterní lekce běhu s Michalem a Soňou Hrabcovými z Running2 nebo čtvrteční ranní jógu v Parku Brumlovka, která bude probíhat celé září. A až zima zaklepe na dveře a s ní přijde i chuť lenošit, jděte na to chytře. Zůstaňte aktivní a zároveň si bez výčitek dopřejte odpočinek. Balance Club Brumlovka je ideálním místem. Najdete zde fitness – s nejmodernějšími cvičebními přístroji, osobními trenéry, tematickými skupinovými lekcemi a 25m bazén – i wellness zónu se saunami, parní lázní, vířivkou, soláriem a zajít můžete i na masáže a rehabilitace. Cvičení je prospěšné jak pro vaši fyzickou, tak i duševní rovnováhu.

Atletický stadion BB Centrum.Atletický stadion i víceúčelové hřiště


Bydlíte v Praze 4? A věděli jste, že máte „za rohem“ několik sportovišť, dětských hřišť a zelených parků na jednom místě? Loni v létě byl v BB Centru v Michli, nedaleko metra C Budějovická a Kačerov, otevřen atletický stadion, který nabízí řadu možností. Za jednorázový roční vstupní poplatek si zde můžete zahrát badminton nebo florbal. Je tu i tzv. workoutové hřiště, které se v poslední době stalo vyhledávaným a oblíbeným cvičebním prvkem. Tvoří ho systém bradel, hrazd, žebřin i lavic na posilování, kde přirozeně posilujete a procvičujete tělo svou vlastní vahou. Co do cviků se fantazii meze nekladou. A pokud si rádi před samotným posilováním zaběháte, můžete trénink zahájit na 150m běžeckém oválu. Atletický stadion v BB Centru nabízí i další možnosti sportování. Přijďte třeba dětem uspořádat soutěž ve sprintu, skoku dalekém i vysokém nebo je nechte zaběhnout „patnáctistovku“. I na to je stadion vybaven.

Parky v BB Centru


Jen pár metrů odtud se nachází první park, Baarův, který nabízí zeleň pro relaxaci, dětské herní prvky nebo třeba hřiště pro pétanque. Pokud máte děti, které mají rádi atrakce – kolotoče, skluzavky, balanční prvky i pískoviště, tak nezapomeňte navštívit park Brumlovka v ul. Za Brumlovkou, kde děti najdou tu pravou zábavu a rodiče místo pro odpočinek.

A ti co chtějí žít aktivnějším sportovním životem, uvítají nabídku služeb fitness


Balance Club Brumlovka, který nabízí širokou škálu možností, jak zlepšit a udržet svou fyzickou kondici i zdravotní stav. Je vybaven prostornou fitness a cardio zónou, 25metrovým bazénem, sály pro skupinové lekce, relaxační zónou se saunovým světem a střešní terasou v japonském stylu. V loňském roce byla terasa zrekonstruována, jsou zde dvě finské sauny, odpočívárny s lehátky a křesly ve vnitřních i venkovních prostorách, bohatá zeleň a wellnes v podobě vířivky a dalších vodních prvků. Terasa je otevřena po celý rok.

BB Centrum - Club Balance Brumlovka

Ke cvičení patří správná strava, za odměnu i „hřešení“


Po lehkém sportování i tvrdém tréninku je potřeba doplnit správné živiny. Samozřejmě záleží na vás, zda cvičíte, abyste se udrželi v kondici, nebo se snažíte shodit pár kil či nabrat pořádnou svalovou hmotu. Tomu byste měli přizpůsobit i to, co jíte. Pro všechny případy naleznete v BB Centru obchod se zdravou výživou i supermarket, kde pro svůj jídelníček seženete vše potřebné.  A pokud se budete chtít odměnit, je tu řada restaurací, včetně vegetariánské, i kaváren s lahodnými zákusky.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku V BB Centru můžete cvičit venku i uvnitř:

V BB Centru můžete cvičit venku i uvnitř
V BB Centru můžete cvičit venku i uvnitř
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
prvníSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
3x Smajlík
Obrázek uživatelky
profil

1.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Polední klid skončil, tak ke strojům a pracovat
Obrázek uživatelky
profil
2x Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles