Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V době zkoušek a cest na dovolenou přijdou vhod energetické tyčky TheBRAINER

9. 06. 2015 | Praktické rady
-Komerční sdělení-

Boj s únavou a nesoustředěním se nyní dá snadno a navíc příjemně vyhrát. Česká farmaceutická společnost RosenPharma a.s. totiž uvádí na trh energetické tyčky s obsahem kofeinu a taurinu.

Zajímavě ochucené energetické tyčky určitě přijdou vhod každému, kdo potřebuje z nějakého důvodu zůstat bdělý a plně koncentrovaný. Vysoký obsah taurinu v tyčkách příznivě ovlivňuje prokrvení mozku, podporuje činnost centrální nervové soustavy, zlepšuje koordinaci pohybů, přispívá k psychické pohodě a zvyšuje odolnost vůči stresu. V kombinaci s kofeinem se navíc účinky taurinu zesilují.

Taurin pro jeho schopnost imitovat účinky inzulinu a podporovat nárůst svalové hmoty, aniž by docházelo k poklesu krevního cukru, využívají s úspěchem i sportovci. Díky schopnostem odstranit únavu očí a snižovat pocit suchého oka je taurin vhodný je i pro lidi dlouhodobě pracující na monitoru počítače. A v neposlední řadě dosahuje taurin vynikajících výsledků při snižování krevního tlaku a redukci hladiny LDL cholesterolu.
TheBrainer tyčky

TheBRAINER® tyčky vyráběné čistě z přírodních látek bez nadbytečných chemikálií a náhražek jsou k dostání ve dvou příchutích. TheBRAINER® chilli tyčka s čokoládou vyráběná v gramáži 35 g je nejen vynikající, ale zanechává v ústech příjemně osvěžující mírně pálivý nádech chilli koření. TheBRAINER® rumová tyčka v gramáži 50 g svým aroma evokuje slastnou vůni rumové pralinky, chuťově se pak nejvíce blíží oblíbeným sójovým sukům, dlužno ovšem podotknout, že je výrazně chutnější. Povzbuzující účinky jsou u obou tyček postřehnutelné relativně brzy, což je pozitivní zejména během cest autem, kdy je koncentrace obzvláště důležitá.

Nepotřebujete-li příliv nové energie spojovat se zasycením, můžete využít stejných účinků kombinace taurinu a kofeinu v již úspěšně prověřeném produktu TheBRAINER® granulát. Obsah sáčku se snadno rozpustí v tekutině a takto vzniklý nápoj zvládne aktivovat vaši pozornost stejně rychle a spolehlivě jako tyčky.

Česká farmaceutická společnost RosenPharma a.s. opět trefila do černého. Tyčky i granulát TheBRAINER® určitě přijdou v době dovolených i zkouškového období na vysokých školách, stejně jako při sportu, pěších túrách nebo fitness vhod. O to víc, že obě tyčky TheBRAINER®, vyrobené jen z přírodních látek, jsou velice chutné, zasytí a přitom obsahují ve variantě Rumová jen 222 kcal a ve variantě Chilli dokonce pouhých 99 kcal.

TheBRAINER® granulátTheBrainer granulát


Mimo TheBRAINER® tyčky je v produkci RosenPharma a.s. TheBRAINER® granulát, více informací najdete na webu www.thebrainer.cz









Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles