Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V hlavní roli šátek

25. 01. 2011 | Pro ženy

Stylové doplňky v perfektním provedení jsou tím, co dotváří vzhled. Mohou to být nejen elegantní kabelky, šperky, ale také výjimečný šátek. Ten je možné pořídit si již hotový nebo lze koupit luxusní látku s šátkovým vzorem.


Kvalitní a luxusní šátky jsou korunou mnoha outfitů. Dokáží je skvěle ozvláštnit a posunout je o stupeň výš. Světoví návrháři neustále přichází s novými způsoby, jak šátkem zdůraznit osobitost a jedinečnost.  Hedvábné šály a šátky příjemně dotvoří a oživí celkový vzhled oblečení. Ať již s motivy nebo bez vzorů, křiklavé nebo jednobarevné.


satkyŠátek již dávno nenosíme jen kolem krku. Tímto doplňkem můžete perfektně osvěžit i jednoduchý svetr nebo jakékoli šaty. Dá se nosit všude. Dokonale se hodí na pláž, oceníte ho i na procházkách po městě nebo na večerní party.  Šátky lze použít i ve zcela jiných kombinacích, než je zvykem.


Můžete je nosit například jako čelenky, zajímavé topy nebo místo pásku. Můžete z nich vytvořit perfektní top, jednoduché šaty nebo sukni. Velmi elegantně působí šátek přivázaný na ucho kabelky, sladěný s barvou doplňků nebo oblečení. Jednoduchá kabelka tak může pokaždé vypadat trochu jinak. Volbě materiálů a velikosti se meze nekladou.


Vzory


Exkluzivní módní značky dobře ví, jak důležitým doplňkem šátek je, a proto každoročně vymýšlejí nové a jedinečné vzory, které jejich značce punc satkyoriginality. Šátek může být jednobarevný, s nápadnými potisky, s decentními logy, s kostkami nebo pruhy, s kašmírovým vzorem, lze jej zdobit zvířecími motivy či abstraktními vzory. V nadcházející letní a jarní sezóně budou podle módního domu dominovat květinové vzory.


Materiály


Hedvábný žakár, satén či twill, bavlna, vlna, provedení devoré se saténovým nebo sametovým vzhledem… Volba materiálu je nesmírně důležitá. Můžeme vybírat buďto podle oblíbenosti, nebo také podle účelu nošení šátku. Existují látky, které jsou již na dotek hřejivé, ze silnějšího materiálu, nebo naopak ty, které příjemně chladí. Meze se samozřejmě nekladou ani tvarům. Ať již trojcípý, čtyřcípý, obdélníkový, nebo čtvercový, jistě si tento jednoduchý, praktický a elegantní doplněk zamilujete.


Zdroj: Par excellence.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
v ženskej skrini má svoje miesto
Obrázek uživatelky
profil
Také bych přivítala nějaký článek o vázání šátků. Šátky a šály mám moc ráda, zvlášť z hedvábí.
Obrázek uživatelky
profil
- úžasné, dokážou vylepšit oblečení. Nebyl by nějaký článek o zajímavém vázání šátků?Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
šátky jsou hezké doplňky Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mám jeden velký s třásněmi, klidně bych mohla mít ještě jeden v jiné barvě...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles