Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

V karavanu po Slovensku 6. díl

13. 02. 2020 | Televizní tipy
Nejvýchodnější obec na Slovensku, poslední osídlená místa a divoká autentická příroda. To vše nabízí východ Slovenska, kterým se Dalibor Gondík loučí se slovenským putováním v karavanu. Režie pořadu V karavanu po Slovensku 6. díl J. Wehrenberg (Premiéra)

Konec Daliborova dobrodružství s karavanem už se nezadržitelně blíží. Nová Sedlica je vstupní branou do jednoho z nejvýznamnějších a taky nejrozlehlejších chráněných území na Slovensku, do národní přírodní rezervace Stužica, která je součástí Národního parku Poloniny. Kromě medvědů tady v okolních lesích žijí taky vlci, divoké kočky a dokonce i zubři. Jestli toužíte po kontaktu s autentickou, divokou přírodou, tak tady ji zaručeně najdete.

V karavanu po SlovenskuPohořím Vihorlat s lesními jezery začíná pásmo sopečného pohoří, které se táhne dál na Ukrajinu a do Rumunska. Právě mimořádná kombinace vulkanického podloží bohatého na minerály a teplého slunného podnebí, vytvořila ideální podmínky pro pěstování tokajských vín.

Vinařská oblast Tokaj tak není typická pouze pro Maďarsko, ale z části zasahuje právě i na Slovensko. Na závěr si Dalibor odpočine u druhé největší přehrady na Slovensku, u Zemplínské Šíravy. Nový cyklus odhaluje skryté krásy Slovenska ze zcela nové perspektivy.


V karavanu po Slovensku 6. díl můžete sledovat 13. 2. 2020 od 21 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !