Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V náručí ďábla

7. 05. 2011 | Televizní tipy
Srdce anděla, život ďábla…
Ví Angel, co je sám vlastně zač?


O seriálu V náručí ďábla :


Angel přišel na svět v New Yorku, kam jeho matka Esperanza před lety utekla. Příběh začíná v době, kdy si jako služebná v domácnosti Acerů v Mexiku začala románek s jejich synem Martinem. Poté, co se rodina Acerů dozvěděla, že je Esperanza těhotná, chtějí, aby šla na potrat na soukromou kliniku. Odtud Esperanza s pomocí přátel uprchne do Miami, kde se na čas usadí. Po nějaké době se rozhodne odjet do New Yorku, kde se jí však nic nedaří. Po příjezdu je okradena. Bez dokladů a bez možnosti se dorozumět je sama na autobusovém nádraží, kde se jí s pomocí náhodného kolemjdoucího narodí syn Angel Salvador.

Hlavní hrdina v seriálu V náručí ďábla Angel, známý pod přezdívkou El Diablo, vyrůstal na ulici, která se stala jeho domovem. Potuloval se jako zlodějíček a v dospělosti se zapletl s partou kriminálníků. Kvůli závažné trestné činnosti gangu se dostal do vězení, odkud se mu snaží pomoci atraktivní právnička Manuela. Ta chce soudce přesvědčit, že má Angel dobré srdce a že si zaslouží druhou šanci.

Krátce po propuštění začíná Angel nový život. Vrací se na místo, kde žil, a zjistí, že jeho matka dluží peníze vůdci gangu Leónovi, pro kterého pracoval a kvůli kterému se dostal do vězení. Aby mohl splatit dluhy, nabízí mu León, ať se zapojí do velké loupeže. Angel nemá jinou možnost, a tak se rozhodne loupež naplánovat do nejmenších detailů. Osud se však rozhodne zamíchat kartami – a tato noc změní život hlavního hrdiny navždy.


Zajímavosti:

Seriál V náručí ďábla ve španělském jazyce vznikal pod taktovkou produkce Spojených států. Během vysílání si získal miliony diváků a pozitivní ohlasy kritiky. Vzhledem k obrovskému zájmu vznikl film El Primer Golpe (První loupež), který vypráví příběh Angela Salvadora a jeho cestu na Miami, kde se s partou chystá ukrást pět milionů dolarů z Hard Rock Casina. Při přípravě loupeže se zamiluje do ženy, která skrývá děsivé tajemství. Film divákům odtajní i záhady, které v seriálu odhaleny nebyly.

Představitelka v seriálu V náručí ďábla Manuely Gaby Espinová byla před lety nařčena ze šíření pornonahrávky herců Jorge Reyese a Roxany Díazové, se kterými si zahrála v telenovele Rebeca. Původně měla dostat hlavní roli, ale po skandálu byla obsazena do role mrchy, která ji paradoxně proslavila. Obvinění nikdy nebylo prokázáno.

Herec Roberto Mateos, který představuje v seriálu postavu Leóna, měl za první manželku Češku jménem Wanda, pocházející z Brna. Spolu mají syna Mirka.


Osoby a obsazení:

Angel Salvador: Angel je pohledný, inteligentní muž s dobrým srdcem, kterého životní okolnosti donutily přežívat v ulicích New Yorku, kde žije v malém bytě se svou matkou. Nezná svou minulost, v útlém věku získal přezdívku El Diablo. Seznámí se s právničkou Manuelou, která mu pomůže z vězení, kam se dostal. Poté, co opustí celu, si myslí, že se s Manuelou už nikdy neuvidí, později ale zjistí krutou pravdu. Manuela je zasnoubená s člověkem, který před třiadvaceti lety zlomil srdce jeho matce.

Angela hraje v seriálu V náručí ďábla Jencarlos Canela: Herec a zpěvák, který začal svou hudební kariéru už ve dvanácti letech s kapelou Boom Boom Pop v Miami. V roce 2002 začal vydávat singly, zpíval i na Miss World 2004 a Miss World 2005. O rok později byl vybrán do reklamní kampaně automobilky Ford. V jeho debutovém albu Buscame zapůsobil na fanoušky stejnojmenný singl, vzápětí se do rádií dostal song Amor Quédate, který zabodoval v hitparádě Billboard Top 10.

Na začátku roku 2009 podepsal exkluzivní smlouvu s americkou televizní sítí vysílající ve španělštině, Telemundo. Tam si získal srdce milionů diváků v roli Angela Salvadora v seriálu V náručí ďábla. Jencarlos spolupracuje s nadací zemřelého herce Christophera Reeeva Dana, která pomáhá lidem trpícím ochrnutím. Časopisem pro španělsky mluvící občany v Americe byl v roce 2008 zvolen nejvíc sexy mužem. O rok později tento titul opět obhájil.

Manuela Dávilaová: Manuela je krásná právnička s velkým sociálním cítěním. Obhajuje chudé a strádající lidi. Je zasnoubená s Martinem, který je posedlý svou prací. Když začne obhajovat Angela, objeví v sobě nečekané city k tomuto mladému muži. Uvědomí si, jaký je její snoubenec doopravdy, a začne o něm pochybovat. Nejhorší odhalení ji ale teprve čeká, až zjistí, že tajemným bossem zločinecké bandy je právě muž, vedle kterého každou noc uléhá.

Manuelu hraje v seriálu V náručí ďábla Gaby Espinová: Třiatřicetiletá herečka a modelka se chtěla v mládí stát veterinářkou. Kvůli kariéře modelky ale skončila školu po třech semestrech. Proslavila ji reklama na pivo, kde se objevila na billboardech jen v miniaturních plavkách. V sedmnácti letech začala uvádět v Miami show pro teenagery, o dva roky později si zahrála ve své první telenovele. Úspěch na sebe nenechal dlouho čekat a Gaby získala za role v telenovelách několik cen.

Martin Acero: Martin vyrůstal jako rozmazlované dítě v bohaté rodině. V dospělosti odcestoval do Spojených států, kde se dostane do společnosti otce právničky Manuely. Snaží se vetřít do jeho přízně, aby se mohl stát prezidentem společnosti. Otec Manuely ale netuší, že pravá tvář Martina je falešná a nezákonná. Martin dostane na starost případy gangu, kterému velí velký El Hierro. Ženy vždy využíval pouze pro dosažení svého úspěchu a ani v případě Manuely to není jinak.

Martina hraje Miguel Varoni: Celým jménem Miguel Gutiérrez Américo Belloto, který se narodil v Buenos Aires v Argentině. Působí i jako režisér. Je potřetí ženatý, jeho současná manželka je kolumbijská herečka Catherine Siachoqueová.

León Beltrán v seriálu V náručí ďábla : Šéf gangu pouličních kriminálníků, který se postupně stal jednou z největších zločineckých organizací ve Státech a který obchoduje s elektronikou a dalším zbožím vyráběném v Latinské Americe. Pracuje pro tajemného muže, kterému se přezdívá El Hierro.

Leóna hraje Roberto Mateos: Narodil se 28. dubna 1964 v Mexiku. Studoval veřejné účetnictví. Jeho současná manželka se jmenuje Patricie.

Virgine Dávilaová: Starší sestra Manuely, které si muži na první pohled nevšimnou. Svůj zevnějšek příliš neřeší, spíš se stará o chod rodinné firmy. Vždy chtěla imponovat svému otci, proto vystudovala obchodní školu a začala pracovat v rodinné firmě, aby později zaujala místo svého otce. Ten ale za svého nástupce zvolil někoho, kdo Virgine připadal od začátku podezřelý. Jednoho dne do jejího života vstoupí obrovská láska v podobě poručíka Jimmyho Cardony.

Virgine hraje Karla Monroigová: V roce 1995 začala svou kariéru jako profesionální modelka. V roce 2000 se prosadila i jako moderátorka.

Jimmy Cardona: Mladý přitažlivý detektiv se stal strážcem zákona, protože vždy obdivoval svého otce, policejního důstojníka Jaimeho Cardonu (Gerardo Riveron), a chtěl se mu vyrovnat. Krátce předtím, než měl jeho otec odejít do důchodu, spolu i pracovali. Jednou byli povoláni na místo činu velké krádeže, kde došlo k přetřelce, která stála jeho otce život. Jimmy se zapřísahal, že najde viníka a otcovu smrt pomstí.

Jimmyho hraje v seriálu V náručí ďábla Jorge Luis Pila: Jorge byl ženatý s herečkou Anette Michelovou, kterou diváci znají jako Barboru z Hříšného tance.


Postavy a obsazení seriálu V náručí ďábla:


Angel Salvador / El Diablo / Salvador Dominguez / Jencarlos Canela, Manuela Dávilaová / Gaby Espinová, Martin Acero / Miguel Varoni, Virginia Dávilaová / Karla Monroigová, Horacio Garcia / Carlos Camacho, Jimmy Cardona / Jorge Luis Pila, Ariana Dávilaová / Eva Tamargová, Anibal Dávila / Leonardo Daniel, Osvaldo Guerra / Jose Guillermo Cortines, Marco León Beltrán “Cachorro” / Juan Jiménez, Gregorio Ramirez / Carlos Ferro, Carmelo Gaitan / Carlos Perez, Esperanza Salvadorová / Sofia Stamatiadesová, León Beltrán / Roberto Mateos, Jose del Carmen Frank “El Topo” / Cristian Carabias, Lucas Santos / Jimmy Bernal, Perla Beltránová / Michelle Vargasová, Esperanza Salvadorová / Esperanza Rendónová, Marina Suárezová / Angeline Moncayová, Lorenzo Blanco / Jorge Consejo a další.

Rychlé info:

Originální název V náručí ďábla: Más Sabe el Diablo
Země a rok původu: USA / Kolumbie / Mexiko (2009)
Žánr: romantický / drama
Počet dílů: 182
Délka trvání jednoho dílu: 45 minut
Režie V náručí ďábla: David Posada, Leonardo Galavis, Danny Gavidia


Seriál V náručí ďábla si nyní mohou divačky Prima LOVE zkouknout i v internetovém archivu. Seriál V náručí ďábla (Más Sabe el Diablo) vysílá Prima LOVE od pondělí do pátku v 19.45 hodin.



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles