Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V neděli se uskutečnilo světové finále soutěže Elite Model Look 2010

13. 10. 2010 | Ze společnosti

Slovenská modelka Karin Savková získala v prestižní modelingové soutěži třetí místo. Do první patnáctky se dostala také česká vítězka národního kola Tereza Klimešová. Vítězkou se stala Ukrajinka Karolina Tolkačovová. "Je to velký úspěch. Vyslali jsme tam letos tři modelky - Češku, Slovenku a Polku - a všechny tři se dostaly do první patnáctky," řekl ředitel soutěže pro Českou a Slovenskou republiku Sáša Jány. Podotkl, že se každý rok do soutěže hlásí přes 350 000 dívek z celého světa. Ve finále bylo 70 účastnic z více než 60 zemí.


Šestnáctiletá modelka, která pochází ze slovenské Nemšové poblíž Trenčína, patřila podle Jányho mezi favoritky také v domácí soutěži, která vyvrcholila v polovině září. "Objevili jsme ji na castingu v obchodním centru v Trenčíně. Měla zkušenost z fotografování pro časopis Elle. Jinak fotila jen pro slovenský časopis Eva," uvedl. Při přípravě na domácí finále se ale naučila výtečně chodit po molu. "Asi jsme dobře vybrali, když ji takto hodnotila i mezinárodní porota," dodal.


elite-modelDívky musejí při mezinárodním finále absolvovat pohovory s agenty modelingových agentur a porotou. "Nejde jen o výhru, ale také o budoucí kariéru," vyzdvihl Jány. Upozornil, že mezi vítězkami dřívějších ročníků soutěže byly Linda Vojtová, Petra Němcová či Denisa Dvořáková, které se dostaly na prestižní světová mola. Díky dobrému umístění ve světové soutěži Savková získala garantovaný kontrakt ve výši USD 75.000, který by jí měl usnadnit další práci. "Soutěž dívky zviditelní. Je to začátek velké kariéry," míní ředitel národního kola.


Mladá modelka však podle něj nesmí zanedbat ani studium. "I když chceme, aby se co nejrychleji objevila na molu v Miláně, Paříži a New Yorku, škola je podstatná," dodal. Současný trend při výběru modelek přeje podle Jányho dívkám z východní a střední Evropy. "Je tady obrovský návrat ke klasické kráse. To nahrává dívkám se slovanskými rysy, jako jsou výrazné lícní kosti, hezké rty či výrazné oči. Žádané jsou blondýny se zelenýma očima, jako je Karin, nebo brunety s modrýma očima. Nejsou to ale prvoplánové krásky typu miss," řekl.


TOP 15


vitezka- Roberta NARCISO / ANGOLA
- Tamara WEILAND / AUSTRIA
- Klara BOSCIC / BELGIUM
- Mendgie HOU / CHINA
- Tereza KLIMESOVA  / CZECH REPUBLIC
- Louise SORENSEN / DANEMARK
- Alma DURAND / FRANCE
- Sara SCHMIDT / GERMANY
- Erjona ALA / NORWAY (2nd winner)
- Aleksandra ZIEMINSKA / POLAND
- Karin SAVKOVA / SLOVAKIA (3rd winner)
- Filippa LOVGREN / SWEDEN
- Lejla HODZIC / SWITZERLAND
- Karolina TOLKACHOVA / UKRAINE (the winner)
- Brittany MCPHEE / USA


ELITE MODEL LOOK


Soutěž Elite Model Look vyhledává talenty pro modeling od roku 1983. Světové finále se v roce 2007 konalo i v Praze. Mezi úspěšné účastnice minulých soutěží patří Češky Petra Němcová, Linda Vojtová či Denisa Dvořáková, které mají velký úspěch ve světě. Finalistkami soutěže, která se v minulosti konala pod názvem The Look Of The Year, byly i známé světové modelky jako Cindy Crawford, Linda Evangelista, Karen Mulder, Tatjana Patitz nebo Gisele Bündchen.


Zdroj: Elite Model Look
Fotogalerie: ZEFYR.BIZ

Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nejsem naklonena temto soutezim kras
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles