Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V obnovené premiéře muzikálu Lucrezia Borgia si zahraje Iva Marešová

17. 10. 2011 | Kultura
V obnovené premiéře úspěšného představení inspirovaného dramatickou ságou tajemného italského rodu Borgiů - Lucrezia Borgia si zahraje Iva Marešová. Ta se s Bárou Basikovou nepotká na prknech, která znamenají svět, poprvé. Alternovala ji už v představeních Obraz Doriana Graye nebo Dáma s kaméliemi. Iva Marešová zvítězila v konkurenci dvou desítek uchazeček a porazila ostřílené muzikálové hvězdy jako Leonu Machálkovou, Michaelou Noskovou, Magdu Malou a další.

Ten nejtěžší úkol ale zpěvačku teprve čeká. Své o tom ví Bára Basiková, která v Lucrezii excelovala již před sedmi lety v Národním divadle. „Lucrezie je jedna z nejtěžších muzikálových rolí, které jsem zpívala. Zkombinovat těžké pěvecké party s pohybem dá opravdu zabrat," svěřila se Basiková, Iva Marešovákterou překvapilo, kolik talentovaných kolegyň na konkurz do Divadla Hybernia přišlo.„Lucrezia by měla být něžná, přitom ale v sobě skrývat nebezpečné tajemství," prozradila Bára kritéria, podle kterých vybírala náhradnici za těhotnou Radku Fišarovou.

Rozhodující slovo ale stejně nakonec padlo na tvůrce muzikálu - autora libreta, choreografie a světelné koncepce Libora Vaculíka, autora hudby Petra Maláska, autora textů písní Václava Koptu a Eduarda Klezlu, který se zhostí hudebního nastudování. Zda byla jejich volba šťastná, se ukáže v březnu 2012, kdy se muzikál vrací na prkna Divadla Hybernia.

Obnovená premiéra muzikálu Lucrezia Borgia se uskuteční 10. března 2012 v Divadle Hybernia u příležitosti 55. narozenin režiséra Libora Vaculíka. Předprodej vstupenek byl zahájen 1. června tohoto roku.


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to bych docela ráda viděla.Muzikály mám ráda.
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles