Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V ruském The Vioce aneb Hlas Ruska září náš zpěvák

24. 09. 2017 | Úspěšní lidé
Celosvětová pěvecká soutěž známá pod názvem The Voice se v Rusku koná již pošesté. Letos však poprvé za účasti zpěváka z České republiky, který v ní navíc sklízí úspěchy. Ladislav Bubnár si svým hlasem podmanil porotkyni Pelageyu a porotce Dima Bilna považovaného za ruského Enrique Iglesiase. Ódy na Ladislava pěl i Alexander Gradsky, který chválu zásadně nerozdává a našeho zpěváka přirovnal ke Karlu Gottovi.

Ladislav v Rusku již zazářil dříve, a to v mezinárodní soutěži Pyrogovsky rasvet, kde si porotu získal s písní Lady Carneval. Proto se rozhodl vyzkoušet štěstí v této zemi znovu, tentokrát v největší soutěži The Voice, a opět vsadil na píseň od mistra. Ruská verze songu „Paganini“ v podání Ladislava si nejdříve získala zpěvačku Pelageyu a při závěrečném tónu se otočil i Dima Bilan. Porotci se shodli na tom, že zprvu byl pro ně Ladislav velkou záhadou, protože jeho hlasové provedení bylo velmi rozmanité. Píseň začal zpívat velmi lehce s utlumeným hlasem, který následně nechal plně rozeznít.


Ladislav Bubnár„Musím se přiznat, že podle hlasu jsem si tě vůbec nedokázal představit. Na této písní jsi předvedl několik změn tempa a výšek a dokázal nám, že jsi univerzální zpěvák,“ nechal se slyšet Dima Bilan.

Za největšího kata v soutěži je považován starý známý rocker Alexander Gradsky, který moc dobře zná písně Karla Gotta. Ocenil pěvecký projev písně Paganini a nechal si od Ládi zazpívat úryvek z již zmíněné Lady Carneval. Později dokonce svým kolegům z poroty překládal text české písně.

Ladislav Bubnár tak vyzpíval pro Českou republiku fantastický úspěch a v soutěži postoupil do dalšího kola. Jak je v The Voice zvykem, v případě, že se hlas soutěžícího líbí více porotcům najednou, zpěvák má právo vybrat si mentora, který ho připraví na další kola soutěže. V tomto případě roli poradce bude zastávat Pelageya, kterou si Ladislav vybral. Jeho video na youtube získalo již více než 180 000 zhlédnutí za jeden týden. The Voice je vysílán na televizní stanici Channel One, kterou  sleduje více než 250 miliónu po celém světě.



Zdroj, foto: Channel One


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku V ruském The Vioce aneb Hlas Ruska září náš zpěvák:

V ruském The Vioce aneb Hlas Ruska září náš zpěvák
V ruském The Vioce aneb Hlas Ruska září náš zpěvák
V ruském The Vioce aneb Hlas Ruska září náš zpěvák
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles