Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Václav Neckář - Život

26. 03. 2011 | Novinky
V tradičně úzké spolupráci se zpěvákem a jeho bratrem Janem byla sestavena téměř šedesátka skladeb, ilustrujících Neckářovu dlouhou a úspěšnou kariéru. Vedle zcela nevynechatelných songů se tam při dělení cédéček na spíše popové, spíše rockové a spíše baladické dostaly i méně frekventované či variantní nahrávky, doplňující časovou výseč na roky 1965 až 2005.

Stylově segmentovaný repertoár umožňuje více či méně chronologicky upozornit na mnohost podob zpívání Václava Neckáře. Jeho místo mezi popovými legendami je zásluhou Tu kytaru jsem koupil kvůli tobě, Bim bam, Lékořice, Stín katedrál, Dobrá zpráva, Massachusetts, Dr. Dam di dam, Já ti zabrnkám nebo Chci tě líbat zcela nepochybné. Přeslechnuta ovšem nesmí být ani jeho rocková supraphon-vaclav-neckar-zivottvář, zejména ta s Bacily, kdy se podařilo vytvořit výtečnou kapelu a zásadní projekty studiové a pódiové. Najdete tu například bigbítové Ša-la-la-la-li, rázné Křižovatky, rozjeté Rok rok střídá i mimo původní albový celek velmi funkční Potulný hráč, Hvězdné nebe nad Atlantidou, nebo Lásko ztracená.

Zcela speciální pasáží kompilace jsou pak balady, umožňující Neckářovi předvést užitečnost jeho dramatických zkušeností při zvládnutí pocitově náročných písní typu Nautilus, Suzanne, Kdo vchází do tvých snů (má lásko), Tomu, kdo nás má rád, Můj Taxis nebo titulní Život.

Všechny tváře Václava Neckáře na 3CD ve Zlaté edici!
Titul vychází: 25. března 2011

Doporučená cena 3CD: 399,- Kč/ 13,99 ˆ

Zdroj: Supraphon

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Nᚠtip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !