Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Váhy - roční horoskop na rok 2017

25. 12. 2016 | Horoskopy

Váhy (23.9. - 22.10.)


Milé Váhy, rozhodnost a trpělivost sice nepatří k vaší charakteristice, ale v roce 2017 tyto vlastnosti budete nezbytně potřebovat. Odhoďte bázlivost a nerozhodnost a přemýšlejte, co je pro vás nejlepší. Pokud to dokážete a důkladně vyhodnotíte všechny přijímané informace, postupně se před vámi otevřou nové možnosti a můžete se těšit na výjimečné události.

Váhy

- roční horoskop na rok 2017



Zdraví

Tento rok byste neměli zanedbávat svoji tělesnou schránku a dopřát si relaxaci a odpočinek. V případě, že pociťujete určité fyzické potíže, vydejte se k lékaři na preventivní prohlídku. Snažte se vyvarovat zbytečných stresů, eliminujte negativní myšlenky a nálady a vyhýbejte se věčně nespokojeným lidem. Ataky různých virových onemocnění se mohou objevit zvláště v předjarním období. V případě zdravotních problémů vsaďte na prostředky přírodní medicíny, váš organismus je dobře přijme a vyhnete se užívání léků. Skutečným rizikem je pro vás jakákoli závislost, ať se jedná o alkohol, tišící léky nebo kouření, proto byste se měli přehánění vědomě vyhýbat.

Láska a vztahy

Horoskop pro rok 2017 prověří stálost a vážnost vztahů a dá vám jasně najevo, že nic netrvá věčně. Pokud jste v partnerském svazku již řadu let, dejte si pozor, snadno byste mohli podlehnout falešnému dojmu, že vše, co trvalo dosud, bude pokračovat i nadále a beze změny. Realita je však taková, že bez větší snahy z vaší strany těžko udržíte náklonnost partnera. Velmi citlivým obdobím, kdy byste měli být opatrní je měsíc březen. Jste-li nezadaní, samoty se rozhodně obávat nemusíte, protože na vás zejména v létě čeká řada zajímavých setkání. Jen neseďte doma, vyrazte do společnosti, na dovolenou a choďte co nejvíce mezi lidi.


Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Práce a kariéra

Tento rok nečekejte velký kariérní posun a jestliže budete chtít radikální změny, začněte s nimi hned v prvních dnech nového roku nebo si počkejte na období po letních prázdninách, kdy se pro vás hvězdné konstelace budou mnohem příznivější. Pracovní konkurzy, povýšení, zvýšení platu – to vše se může dát do pohybu až na podzim. Připravte se na složitější rok, kdy budete muset mnohé zvládnout, ale výsledek bude stát jistě za to. Nebojte se postavit problémům čelem, neskloňte se pod nátlakem a jednejte podle vašeho nejlepšího svědomí.

Peníze

Sklon k utrácení je neodmyslitelnou součástí vašeho životního stylu, máte smysly požitkáře, milujete luxus a krásné věci. Peníze dokážete vydělat a jste schopní učinit cokoli, abyste dosáhli finančního úspěchu. V roce 2017 to nebudete mít po finanční stránce vůbec snadné a hrozí velké riziko, že někteří z vás začnou podvádět nebo se rozhodnou přijmout úplatek. Ani se svými úsporami neriskujte, i tu nejslibnější nabídku, výhodnou půjčku či nákup na splátky nebo hypotéku pečlivě prověřte, abyste nenaletěli.

Hvězdy vám radí!

Milé Váhy, uvědomte si, že na tomto světě nenajdete dokonalost. Budete-li se snažit dělat všechno perfektně, neuděláte nakonec dobře nic. Měli byste být pragmatičtější a realističtější, určitě se vám povede lépe.


Váhy - horoskop na rok 2017

Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2017:

Roční horoskop na rok 2017 - Beran

Roční horoskop na rok 2017 - Býk

Roční horoskop na rok 2017 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2017 - Rak

Roční horoskop na rok 2017 - Lev

Roční horoskop na rok 2017 - Panna

Roční horoskop na rok 2017 - Váhy

Roční horoskop na rok 2017 - Štír

Roční horoskop na rok 2017 - Střelec

Roční horoskop na rok 2017 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2017 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2017 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !