Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Váhy - roční horoskop na rok 2019

29. 12. 2018 | Horoskopy

Váhy (23. 9. - 23. 10.)


Horoskop na rok 2019 vám slibuje poměrně klidný rok, který nebudou provázet radikální změny. Jediným problémem zřejmě bude vaše komplikovaná povaha. Neschopnost rozhodnout se vám bude život ztěžovat. Také vytrvalost a trpělivost nepatří k vaší charakteristice, ale v roce 2019 tyto vlastnosti budete nezbytně potřebovat. Odhoďte bázlivost a nerozhodnost a přemýšlejte, co je pro vás nejlepší. Pokud to dokážete a důkladně vyhodnotíte všechny přijímané informace, postupně se před vámi otevřou nové možnosti a můžete se těšit na výjimečné události. V tomto roce se také více věnujte svému zdraví a prevenci nemocí, vyplatí se vám to. Můžete se těšit na výjimečný rok 2019.
 


Váhy - roční horoskop na rok 2019


Práce

K práci přistupujete zodpovědně a bude-li vás práce motivovat a bavit, přinese vám hodně potěšení. Nečekejte ale velký pracovní posun bez vlastního úsilí. Zapomeňte na ostych a překonejte sami sebe, nemějte obavy přijít s novým nápadem či inovací. Výsledek vašeho jednání překvapí nejen vás, ale i okolí. Chcete-li změnit zaměstnání, počkejte na období po letních prázdninách, kdy bude postavení planet příznivější. Také pracovní konkurzy, povýšení, zvýšení platu – to vše se dá do pohybu až na podzim.

Peníze

Ohledně financí vás čeká poměrně příjemný rok, který by vám mohli ostatní závidět. Ale se svými úsporami neriskujte, i tu nejslibnější investiční nabídku, výhodnou půjčku, nákup na splátky, hypotéku apod. pečlivě prověřte. Budete muset řešit, zda to, co vlastníte, máte dobře právně ošetřeno, proveďte kontrolu vlastnických smluv a všechny poplatky a daně v termínu uhraďte. Pro nezaměstnané se objeví nová pracovní příležitost, která bude velkou příležitostí posunout se ve svém životě dál.
 

Zdraví

Tento rok byste neměli zanedbávat píči o svoje zdraví. V případě, že pociťujete nějaké fyzické potíže, co nejdříve se vydejte k lékaři. Na začátku roku můžete onemocnět virózou nebo chřipkou, přispěje k tomu i přepracovanost, tělo se už nedokáže bránit. Na jaře se mohou ozvat ledviny a močový měchýř. Dejte si pozor na prochladnutí, potíže by se mohly opakovaně vracet až do letních dnů. Pokud možno vyvarujte se zbytečných stresů, eliminujte negativní emoce a vyhýbejte se negativním a chronicky si stěžujícím lidem. Je důležité si uvědomit, že obzvlášť citlivě reagujete na psychické vypětí a jen určitou dobu dokážete snášet stres a disharmonii. Velkým rizikem je pro vás jakákoli závislost, ať se jedná o alkohol, tišící léky, kouření nebo hazard, proto byste se měli přehánění a extrémům vědomě vyhýbat.

Láska a vztahy

Celý rok 2019 se bude točit kolem vztahů. Již na začátku roku vás čekají hádky a dohady s partnerem. Budete mít pocit, že vás partner svazuje a omezuje, ale nespokojenost neřešte mileneckým vztahem, to vaši situaci nevyřeší. V souvislosti s tím se vynoří i staré křivdy, výčitky a vztahy v rodině se výrazně zhorší. Snažte se nejednat impulzivně a řešit vše v klidu, trpělivě a bez emocí. To bude zřejmě nejtěžší lekce, kterou se tento rok budete muset naučit. Jste-li nezadaní, samoty se obávat nemusíte, protože na vás čeká řada zajímavých setkání. Jen neseďte doma, vyrazte do společnosti a choďte co nejvíce mezi lidi. Člověk, po kterém toužíte, se objeví a vy ho okamžitě poznáte.
 

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Na co si dát pozor v roce 2019?

Pokuste se ve svém životě najít harmonii a vyváženost. To je pro vás v letošním roce to nejdůležitější.
 

Co vám rok 2019 přináší?

Tento rok vám přináší možnost dosáhnout toho, co jste vždy chtěli. Bude to sice vyžadovat vaše přičinění a určitě sebezapření, ale příznivé planetární konstelace vás budou ve vašem úsilí podporovat.


Váhy - horoskop na rok 2019Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 



Roční horoskop na rok 2019:

Roční horoskop na rok 2019 - Beran

Roční horoskop na rok 2019 - Býk

Roční horoskop na rok 2019 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2019 - Rak

Roční horoskop na rok 2019 - Lev

Roční horoskop na rok 2019 - Panna

Roční horoskop na rok 2019 - Váhy

Roční horoskop na rok 2019 - Štír

Roční horoskop na rok 2019 - Střelec

Roční horoskop na rok 2019 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2019 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2019 - Ryby



Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !