Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Valentýn se blíží - nadělujte jemu, ale také sobě!

8. 02. 2009 | Svátky

Svatý Valentýn se blíží a spolu s ním se obchody zaplňují nejrůznějšími dárky, překvapeními a drobnostmi. Zhruba polovina Čechů tento svátek odsuzuje. Čtvrtina jej slaví pravidelně a ráda a druhá čtvrtina se k tomuto dni staví neutrálně – občas něco koupí druhému pro radost, další rok třeba pošle přáníčko…

 

Chytrá žena vám přináší některé valentýnské tipy, které však můžete směle využít v průběhu celého roku….

 

UDĚLEJTE SI ČAS NA SEBE ANEB DÁREK TAK TROCHU PRO OBA

Na den Sv. Valentýna se mají obdarovávat lidé, kteří k sobě cítí lásku a úctu. Tak proč nenadělit něco sama sobě? Milujete se přeci a vážíte si sama sebe! Zajděte si ke kadeřníkovi a zkuste něco, na co jste dosud neměla odvahu. Změňte radikálně image anebo naopak vsaďte na detail (což ocení i váš milý) – decentní melír, rafinované líčení, nový parfém… Vás potěší a jeho nenechá chladným!

 

Sv. ValentýnPROMĚŇTE SVŮJ DOMOV V HNÍZDEČKO LÁSKY

Samozřejmě nemusíte každý kout vyzdobit rudou barvou a všude navěsit a naskládat plyšová srdíčka… Ke štěstí postačí opět malý detail. Co byste řekla troše umělého světla? Sv. ValentýnNa trhu je k sehnání mnoho druhů zajímavých svítidel a k tomuto účelu se jistě nejlépe budou hodit relaxační, jemná světélka. Ty doplňte několika svíčkami (letošním hitem jsou červené svíčky, které na sobě mají přivěšeno růžové růženínové srdíčko – to krásně ozdobí váš krk nebo se schová do peněženky jako talisman…).

 

ZALÁSKOVANÉ POHODLÍČKO

Už dlouho přemýšlíte nad tím, že byste vyměnila přehoz přes sedačku? Už dávno ztratil svůj lesk a barvy vybledly… Ale říkáte si: „Ještě pořád drží, není nikde děravý, zatržený… tak já ještě počkám.“ . NEČEKEJTE a běžte si pro nový přehoz právě před Valentýnem. Uvidíte, jak taková maličkost potěší vaše srdce a možná dostanete i hříšné myšlenky (ono milování na pohodlné sedačce nezní špatně). Náročnější si mohou dovolit rovnou novou sedačku. Ale doporučujeme spíše sedací pytel. Dnešní sortiment nabízí širokou škálu tvarů, barev a vzorů a všechny jsou stejně pohodlné. Perfektně se přizpůsobí vašemu sedu!

 

Sv. ValentýnLÁKAVÉ PRÁDLO – ZLATÁ KLASIKA

Ať už jste na Valentýna sama nebo s přítelem, vždy vás potěší nové, čisté a neodolatelné prádlo. Nosíte staré, zato pohodlné prádlo, které byste nevyměnila za nic na světě? Má to jeden háček… už se za něj trošku stydíte… Nedejte na předsudky a kupte si nové! Dnešní spodní prádlo plní mnoho funkcí najednou – je krajkové a přitom pohodlné, je sportovní a přitom působí něžně… Stačí se jen rozhlédnout! Udělejte si volné odpoledne a vyražte do města, abyste měla dostatek času a prostoru pro zkoušení. Spodní prádlo vám musí sedět jako vaše druhá kůže!

TIP: Podívejte se do některých katalogů erotického zboží! Nelekejte se. Některé nabízí skutečně kvalitní, decentní a cenově dostupné prádlo, ale i trika, topy nebo dokonce společenské šaty!

 

DARUJTE ZÁŽITEK

Jedná se o metodu, která je u nás velice častá a slaví dál své úspěchy. Firmy a společnosti nabízejí různé druhy  zážitků – pro jednoho, pro dva, pro celou rodinu… Vybere si každý. Zkuste třeba víkendový pobyt v lázních s relaxačním programem, splňte svému miláčkovi sen zaletět si v balónu nebo si sama nadělte výtečnou čokoládovou masáž, po které budete cítit příjemnou únavu a vaše tělo vám poděkuje.

 

CO DÁLE PRO ŽENU?

Většina článků či příspěvků v dámských časopisech se týká tipů na dárky pro muže, případně na dárky společné. Buďte ale trochu sobec a myslete také na sebe! Když muž s překvapením otálí, pořiďte si jej sama! Zajímavě vázané a barevné květiny potěší vaše oko a rozveselí váš byt, nový šperk vás prozáří… Zkuste si v salonu nechat nalepit řasy (lepší jsou trsy řas) a na pár týdnů si vyzkoušejte, jaký je život s hustými vějíři…

Jste energický typ, který se snadno vytočí a nevíte, jak se správně zchladit? Nadělte si jako dáreček boxovací pytel! Ačkoli to zní příliš „mužně“, nedokážete si představit, jak vás rána do takového pytle dokáže uvolnit!

 

 

Krásnou zimu, hodně lásky a Valentýna každý den
vám přeje vaše Chytrá žena!

 


Čtěte také o historii a svátku Sv. Valentýna:

Amor a Psýché – pohádka zamilovaných ožívá nejen na svátek svatého Valentýna

Sv. Valentýn se blíží. Znáte jej?


Alena Rašková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ještě jsem chtěla napsat,máme li si přát dárek ,tak co ta moje Galvanická žehlička napleť a vrásky?Nebo její vyzkoušení u mne ?Všechny ženy zvu!!!!
Obrázek uživatelky
profil
Každá pozornost nebo dárek potěší,takže to může být i na Valentýna!Můj muž má zrovna narozeniny tak že slavíme už mnoho let!!!!
Obrázek uživatelky
profil
marion maš pravdu, my si s priatelom kupujeme darčeky počas roka a to je väčší prejav lásky či náklonnosti než nútený darček na sv. valentína..tento sviatok extra neslávime...
Obrázek uživatelky
profil
i když se u nás slavení Valentýna neuchytilo tolik,je to hezký svátek,určitě radost i pro obchodníky apod.Sama neslavím,ale slavícím přeji
hodně a hodně láskySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice