Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoce v Krkonoších

9. 12. 2011 | Vánoční slavnosti
Vánoce se kvapem blíží, přijďte tedy okusit jejich atmosféru k nám do Krkonoš! Nakupte Vánoční dárky pro své blízké, dolaďte Vánoční dekoraci nebo se v typickém předvánočním shonu jen na chvilku zastavte a vyslechněte koledy. Z pořádaných akcí si jistě vybere každý.


VÁNOČNÍ VÝSTAVA JILEMNICE



25.11.2011-29.2.2012 Jilemniceořadatel: Krkonošské muzeum Správy KRNAP Jilemnice, Zámek 75, 514 01 Jilemnice, tel: +420 481 543 041, kmjilemnice@krnap.cz, www.krnap.cz


ADVENTNÍ ŘEMESLNÉ PÁTEČNÍ PODVEČERY ANEB VÁNOČNÍ TVOŘENÍ


krkonoše vánoce25.11. – 16.12.2011, Jilemnice Společenský dům JILM Vás srdečně zve do Tržnice řemesel na Adventní Řemeslné Páteční podvečery aneb Vánoční tvoření. Vy i Vaše děti budete moci aktivně vyzkoušet například výrobu adventních dekorací, svícnů, domovních znamení, zdobení vánočních perníčků v krkonošské světničce, výrobu ozdob ze šustí a další řemeslné a rukodělné techniky. Řemeslné Páteční podvečery se budou konat v termínech 25. 11., 2. 12., 9.12. , a 16.12., vždy od 16:00 do 20:00.


VÁNOČNÍ TRHY ROKYTNICE NAD JIZEROU

3.12.2011, Rokytnice nad Jizerou
Odpoledne plné soutěží a zábavy na rokytnickém Dolním náměstí. Konat se bude například klání o nejlepší (rokytnický) vánoční perníček (pro širokou veřejnost), nebo dětská soutěž o nejkrásnější svatou Barborku (malují a kreslí děti z mateřinek, základních škol). Kromě toho bude probíhat výstava k hornictví. Návštěvníci se mohou těšit na bohatý doprovodný program a především regionální jarmark.


ZPÍVÁNÍ U VÁNOČNÍHO STROMU


10.12.2011, od 17:00, náměstí Dolní Dvůr
3. ročník zpívání koled u vánočního stromu se skupinou NAVÁHUTĚ, občerstvení a jarmárek, malé dárečky pro všechny, kteří přijdou.

VÁNOČNÍ JARMARK VRCHLABÍ


jarmark trhy10.12.2011, KD Střelnice Vrchlabí
I letos vás srdečně zveme na Vánoční jarmark do Vrchlabí. Velký sál kulturního domu Střelnice se na celou sobotu zaplní řemeslníky i výrobci nejrůznějšího Vánočního zboží a dobrot. Chybět nebude ani bohatý doprovodný program.

VÁNOČNÍ JARMARK JILEMNICE


17.12.2011, Jilemnice
Trhy mají v Jilemnici tradici trvající přes 500 let. Neopakovatelná atmosféra někdejších jarmarků je patrna i v současnosti. Namísto někdejších "frejunků", tedy zábavy a tance, předvádí dnes Jilemnice bohatý celodenní kulturní program dětí i dospělých. Historická vazba je zachována mj. v udržení vánočně laděné atmosféry např. předváděním živého betlému, koled, písní, říkadel, lidových tanců apod.

ZPÍVÁNÍ U VÁNOČNÍHO STROMU A 3. JARMAREČEK


22.12.2011, 18:30, Lánov
Zpívání vánočních koled u infocentra a jarmareček dětských výrobků. Občerstvení zajištěno.

VÁNOČNÍ STAN


24.12. – 31.12.2011, Černý Důl
Vánoční koledy, taneční zábava, koncerty, dětské odpoledne (hry, soutěže), Silvestrovská diskotéka na náměstí v Černém Dole.

Zdroj: KRNAP.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
a svařáček k tomu.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíktam vidím Ježíška
Obrázek uživatelky
profil
já jsem z Podkrkonoší takže možná na nějaký ten jarmark se podíváme.
Obrázek uživatelky
profil
Aj bych šla se podívat,v Krkonoších jsem byla,ale dávno.Je to pro mně DÁLKA.ŠKODA...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zajíc