Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční program na TV Nova

8. 12. 2018 | Televizní tipy
Vánoční svátky na TV Nova přinesou mnoho oblíbených českých i zahraničních pohádek, filmů a animovaných příběhů. Štědrý den v hlavním vysílacím čase na obrazovce TV Nova bude patřit české pohádce Tři bratři v režii Jana Svěráka, kde hlavní role ztvárnili Tomáš Klus, Vojta Dyk a Zdeněk Piškula. Během svátečního dne se diváci mohou těšit na další pohádky jako S čerty nejsou žerty, Princezna se zlatou hvězdou nebo Řachanda.

Program na stanicích TV Nova nabídne během vánočních svátků nestárnoucí snímky pro děti i dospělé. Ve společnosti našich kanálů si každý bude moct užít chvíle pohody, klidu a rodinných setkání u svých oblíbených pohádek nebo jiných pořadů. Programové schéma jsme připravili tak, aby si každý mohl vybrat to své,“ říká Alex Ruzek ředitelka sekce programu skupiny TV Nova. Patří sem pohádkové příběhy jako Řachanda, nejnovější zpracování Popelky, české pohádky Z pekla štěstí 1 a 2, Tři veteráni, Za humny je drak, S čerty nejsou žerty nebo Nebojsa. Chybět nebude ani Mrazík. Z animovaných pohádek Shrek 2, Hledá se Nemo nebo Kráska a Zvíře.

Vánoční program na TV NovaAni diváci tematických stanic skupiny TV Nova nepřijdou zkrátka. Nova Cinema nabídne oblíbené komedie (Vánoční prázdniny, Dokonalý gentleman, Nesvatbovi, Gremlins, Z lásky nebo pro peníze, Šéfové na zabití, Prostě sexy aj.), dechberoucí i dojemné příběhy (Dokonalý trik, Mandolína kapitána Corelliho, Zaříkávač koní aj.) i animované filmy (Polární expres, Letadla, Ukradené Vánoce Tima Burtona aj.). Nova 2, Nova Action a Nova Gold se budou držet svého obvyklého, oblíbeného programu, včetně všech populárních sitkomů, seriálů, reality show a dalších pořadů.

Vánoční program si užijí také sportovní fanoušci, kteří si 25. prosince na Nova Sport 2 budou moci vychutnat mimořádný den s NBA, kdy jim prémiová sportovní stanice přinese hned tři navazující zápasy. Nebudou to ale jen basketbalisté, kdo bude svým výkonem těšit sportovní diváky u televizních obrazovek. Vrchol sezóny totiž čeká i šipkařskou elitu. Té 13. prosince začíná Mistrovství světa, které trvá až do 1. ledna. V neděli 30. prosince na Nova Sport 2 proběhne také prestižní galavečer UFC 232 Jones vs. Gustafsson 2, kde proti sobě oba bojovníci nastoupí v odvetném zápase. Navážou tím na své první střetnutí, jež je považováno za jeden z nejlepších zápasů v historii UFC.

Na poslední den v roce, 31. prosince večer, TV Nova zařadí Silvestrovské Televizní noviny s humornými situacemi z domova i ze zahraničí a speciál Tvoje tvář má známý hlas – Silvestr z karavanu. Ondřej Sokol a Aleš Háma ve svém karavanu provedou tím nejlepším z páté řady show a ukážou, jak vypadá jejich silvestrovská oslava.

Vedle programu televizních stanic nabídne TV Nova vánoční bonusy a projekty také na onlinu. Na NovaPlus.cz se fanoušci nekonečného seriálu Ulice mohou těšit na speciální štědrovečerní díl. Jak stráví Štědrý den slavné seriálové postavy, letos mělo zůstat tajemstvím, diváci si ale Vánoce v Ulici přáli vidět. Jak letošní Vánoce prožije Bedřich, který po odchodu Jindry zůstal sám? Jaké Vánoce bude mít Šárka, nešťastně zamilovaná do ženatého Maléře? A jak to bude na Štědrý den vypadat doma u Knoblochových? Nejenom o tom bude vánoční díl Ulice.

Od soboty 1. prosince poběží každý den na webu TN.cz adventní soutěž o atraktivní výhry. Každý den budou připraveny dvě soutěžní otázky. Vždy o půlnoci pak bude vyhlášen výherce dne a zároveň odstartována nová soutěž. Více informací k soutěži bude k dispozici na webu.


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !