Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční shon za námi a vítejme v realitě nového roku

12. 01. 2018 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Konec roku byl něco jako sprint před cílovou páskou. Jeli jsme naplno a stihli tolik věcí! Zasloužený odpočinek jsme často odložili až na letní dovolenou. Teď se díváme do očí realitě, která se nazývá „začátek nového roku“.

Pro některé z nás je to začátek nových projektů a nové kapitoly života. Často je to radost a velké očekávání, někdy ale bojujeme se stresem a velkým vypětím, které doprovází nevolnosti. Ti šťastnější z nás už netrpělivě očekávají datum odletu na vysněnou zimní dovolenou do „teplých krajin. I zde nám však hrozí „rychlý krok“ po ochutnání místních dobrot. Jak na to, aby nás nezaskočil nečekaný stres ani náhlá nevolnost?

SmectaGoKdyž přijde krize


Nestíháte a žaludek už máte z toho všeho jako na vodě? Je to typická stresová reakce. Tělo se ozývá a signalizuje, že je toho na něj moc – objevují se bolesti hlavy, nespavost, ale také zažívací potíže. Nejčastěji průjem. A jak už to bývá: nejvíce v těch okamžicích, kdy se to nejméně hodí. Před jednáním, když se chystáte nastoupit do vlaku či autobusu, při cestě autem… Co s tím? Najít rychle toaletu je samozřejmě priorita. Ale hlavně se hodí mít pro takové chvíle v kabelce jeden malý zázrak. Jmenuje se SmectaGo a ta vám s nevítaným průjmem dokáže pomoci.

Pojistěte si svůj klid


Na rozdíl od dobře známé „sestřičky“ Smecty, je varianta Go jako stvořená právě pro krizové situace – hlavně díky ultra snadnému použití. Stačí roztrhnout pytlíček, vymáčknout obsah přímo do úst a to je všechno. Žádné rozmíchávání do vody nebo zapíjení, žádné zdržování. Obsahuje přírodní čištěný jíl, který na sebe nabalí toxiny a ochrání střevní sliznici. SmectuGo můžete pohodlně vzít kamkoliv, vejde se i do malé kapsy u kalhot, kdyby potřeboval pomoci váš muž. Střevní potíže řeší spolehlivě.

Když jste na cestáchSmectaGo


Patříte mezi ty, kteří se po vánočním shonu rádi vydají načerpat síly do různých exotických destinací? Ať už se vydáte do prověřených dovolenkových resortů, nebo cestujete jen tak s batohem na zádech, ani v jednom případě si nemůžete být jistí, jak na zdejší potraviny a vodu budou reagovat vaše střeva. Určitě už jste slyšeli příběhy cestovatelů, které postihla „faraonova“ či jiná pomsta třeba i v pětihvězdičkových hotelech. Naopak ti, kdo ochutnávali místní chuťovky přímo v pouličních stáncích s rychlým občerstvením zase třeba „přežili“ dovolenou bez ztráty kytičky. Ať je to tak či tak, neuděláte chybu, když na cesty přibalíte přípravek proti průjmu.

Bacilové útoky


SmectaGo se vám může hodit i jindy. I v zimě se virózám daří: děti je nosí ze škol a ze školek. A vy si na rozdíl od svých potomků většinou nemůžete jít lehnout. Takže, pokud se u vás doma objeví střevní viróza, i v takovém případě můžete sáhnout po SmectěGo. Nejlepší, co můžete udělat je samozřejmě to, že se o sebe v nadcházejícím období budete hlavně dobře starat a najdete si čas na odpočinek, i kdyby se měl stát další položkou v diáři. A pro všechny případy mějte po ruce účinnou pomoc SmectuGo.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles