Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vařte, tančete a meditujte na veletrhu zdraví a esoteriky

27. 05. 2014 | Kultura
Momenty, které dají vašemu životu nový směr, pomohou vám vyřešit krizi a vrátí vám do duše radost, mohou mít různou podobu. Může to být setkání s inspirujícím člověkem, přednáška, na níž se dozvíte důležitou informaci, ale i třeba „obyčejný tanec“, při kterém zažijete souznění s partnerem i svým vlastním nitrem.

To vše vám může nabídnout již 50. Minerva – veletrh zdraví a esoteriky, koná se ve dnech 31. 5.–1. 6. 2014, 10:00–18:00 hodin, v Michnově paláci, Újezd 450/40, Praha 1 (v areálu Tyršova domu, poblíž lanovky na Petřín)

A tentokrát nezapomene ani na děti!

Už třináctým rokem nabízí Minerva svým návštěvníků unikátní možnost setkat se se zajímavými osobnostmi z oblasti klasické i alternativní medicíny, dietologie, osobního rozvoje, ale i třeba astrologie a věšteckých umění. Můžete zde navštívit i zajímavé přednášky a semináře, vyzkoušet na vlastní kůži léčebné metody a přípravky a nakoupit spoustu užitečných produktů za zajímavé ceny. A čím vás oblíbený veletrh překvapí při svém jubilejním, padesátém pokračování?

Vařte, tančete a meditujte na veletrhu zdraví a esoteriky•    Nakupujte hlavou, vařte srdcem – tak zní název přednášky ing. Jarmily Mandžukové, která vám poradí čím se řídit při nákupu a úpravě potravin, pokud nám není lhostejné zdraví našich bližních i nás samých.
•    Zavři oči a tanči – Mgr. Ludmila Janská vám na svém workshopu vysvětlí, že tango může tančit opravdu každý, protože každý člověk dokáže objímat. A navíc je tango naprostý unikát, ve kterém se snoubí hudba, tanec a zpívaná poezie.
•    Rumba koule z PET lahví – zní to šíleně, ale tyto hudební nástroje z obyčejných PETEK nejen skvěle vypadají, ale také mají skvělý zvuk. Vezměte si s sebou láhve od PET lahví, menší nůžky a přesvědčte se!
 
•    Nikdo nechce trpět, a přesto trpíme – Jaká je skutečná příčina většiny našich nemocí a jiných trápení? To vám prozradí ing. Ludmila Nováková.
•    Propojte znovu duši a tělo – jak k tomu využít nerosty a rostliny vás naučí Daniel Matoušů.
•    Najděte se v obrázcích – Věra Tomková si pro vás připravila léčivé meditace s obrázky pro léčení a novou chuť do života. Její obrázky vám pomohou pochopit a řešit různé situace z oblasti zdraví, prosperity, partnerství, mateřství, duchovního rozvoje a dalších oblastí.
•    Většina lidí si myslí, že „čaj“ výborně zná, že ho přeci pijí celý život, takže se nemají co nového dovědět, ale většinou je opak pravdou. Téma pravého čaje je velice zajímavé a dává nahlédnout do tajů kultur z celého našeho světa. Nenechte si ujít přednášku manželů Havlových – Cestou čaje k osvěžení mysli i těla.

Den modelářství na veletrhu Minerva

31. května 2014   10.00 – 18.00
Vařte, tančete a meditujte na veletrhu zdraví a esoterikyOslavte s námi Den dětí na veletrhu Minerva. Po celou sobotu bude v areálu Michnova paláce probíhat doprovodný program připravený ve spolupráci s Domem dětí a mládeže Praha 2, oddělením Stanice techniků Vyšehrad.

Děti i tatínkové si mohou vyzkoušet mini RC autíčka a helikoptéry; ukázka LEGO robotů; výstava výrobků modelářských kroužků (letadla, lodě); výstava, prodej

Od 12.00 v zahradě Michnova paláce beseda s autorkou  pohádek Annou Birkeovou.
Naše matička, planeta Země, má trápení. Lidé, její milovaní obyvatelé, se o ni nezajímají.  Znečišťují ji a zneužívají  jejich darů. Zapomněli, že oni sami jsou součástí přírody, které tolik ubližují a jejíž zákonům přestali rozumět. A proto na pomoc matičce Zemi přichází dvanáct vesmírných skřítků. Každý pochází z jiné planety a ve svých pohádkách dětem i dospělým odkrývají mnohá tajemství.

Přijďte se seznámit s dvanácti vesmírnými skřítky, kteří představují jednotlivá znamení zvěrokruhu a také s jejich pohádkami. Dvoudílná publikace Moudré pohádky vesmírných skřítků je určena především školákům, ale zaujme i dospělé čtenáře.

Zdroj, foto: Minerva zdraví


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vařte, tančete a meditujte na veletrhu zdraví a esoteriky:

Vařte, tančete a meditujte na veletrhu zdraví a esoteriky
Vařte, tančete a meditujte na veletrhu zdraví a esoteriky
Vařte, tančete a meditujte na veletrhu zdraví a esoteriky
Vařte, tančete a meditujte na veletrhu zdraví a esoteriky
Vařte, tančete a meditujte na veletrhu zdraví a esoteriky
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle