Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Večer pro dobrou věc ve znamení tanečních kreací

14. 03. 2008 | Kultura
Po úspěšných ročnících se tentokrát v Jaroměři uskuteční akce Večer pro dobrou věc, která se koná v pořadí jako osmý ročník, jedná se společensko-kulturní akci, kde vystoupí řada známých herců, zpěváků, bavičů a umělců na podporu dětí a dospělých lidí.

Večer pro dobrou věc se uskuteční 28.března 2008 v jaroměřském divadle od 19.00 hodin.

Letošní program je ve znamení písniček,
povídání a tanečních kreací.


Večer pro dobrou věc Záštitu nad touto akcí převzal starosta města Jaroměře Ing. Jiří Klepsa a MUDr. Richard Sequens – senátor a místopředseda Výboru pro záležitosti Evropské unie, kteří budou přítomni na akci. Dále přijal záštitu krajský zastupitel a lídr ČSSD do zastupitelstva kraje Bc. Lubomír Franc. A kandidáti za ČSSD do Senátu JUDr. Miroslav Antl a MUDr. Vladimír Dryml. Výtěžek bude věnován Stacionáři Nona v Novém Městě nad Metují a Základní škole speciální v Jaroměři. Děti ze sociálních zařízení budou také přítomny na této akci a podle slov ředitelek se již velmi těší.

Na tento večer zavítá Marcela Březinová, Magda Malá, Hanka Křížková, Leona Černá, Naďa Urbánková, Jana Fabiánová, Lucie Březovská hvězda Top Star, Michaela Dolinová, mažoretky Scarlet Jaroměř, Gábina Goldová, Martin France, Agáta Hanychová, Michal Holan, Martin Ševčík, Dominika Kadlečková, Lucie Hadašová, Lilian Sarah Fischerová, Antonín Gondolán, Zuzana Štěpanovská, Nikol Štíbrová a Michaela Pokorná, Kateřina Hamrová – ředitelka Miss Junior, Michaela Nosková, Filip Tomsa, Eva Čížkovská.
Celou letošní akci bude moderovat Kateřina Kristelová a Libor Bouček.

Večer pro dobrou věc Pavel Vik "MAX" - Profesionální motocyklový kaskadér. Největší sportovní úspěchy: MISTROVSTVÍ EVROPY 2006 - 10. místo; MISTROVSTVÍ SVĚTA 2007 - 11.místo, jeho stroj budete moci vidět ve foaje, kde bude vystaven.

Pořadatel akce je David Novotný ve spolupráci s Českou Miss. Akce se koná za podpory města Jaroměře a Městského kulturního střediska.

Vstupenky můžete zakoupit CIS, Hana Nováčková, náměstí ČSA 39, Jaroměř, tel.724291183 a Turistické informační centrum Jaroměř, nám. ČSA 16, 551 01 Jaroměř, tel. 491 847 220. 491 812 400.

Přijďte podpořit dobrou věc a strávit příjemně prožitý večer.

Zdroj: archiv + Blue Gekko

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !