Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Večerníček - Karlík, zlatá rybka

18. 11. 2010 | Televizní tipy

Večerníček

Karlík, zlatá rybka

Krabím krokem a pak žabím skokem, trochu bokem, kam dohlédneš jen rybím okem, je rybníček, rákosí, raci, mloci, šneci. Tam uvidíte, děti, teda hodně zvláštní věci! Šupiny šustí a vlny se vlní, Karlík, zlatá rybka vám přání splní, neváhej a něco si přej... Slibuje úvodní rapující písnička loutkového animovaného seriálu Karlík, zlatá rybka.

Tento třináctidílný projekt večerníčků má vedle Karlíka, zlaté rybky ještě další dva protagonisty žijící u rybníku Bahňák ve středních Čechách. U harampádím a veteší  zaneřáděného rybníčku žijí dva originalitou kypící žabáci, Siňór a Amígo. Siňór je pomalejší, pasivnější a dobrácký ropušák se srdcem na dlani. Skokan zelený Amígo  je živější, upovídanější, ale i drzejší z povedené dvojice žabáků.

A kdo umí plnit všechna jejich roztodivná přání? Právě a jedině čarovná rybka Karlík, který je vždy připraven a nablízku oběma žabákům. Jejich až neuvěřitelná dobrodružství vynikají nápaditostí, chytrým humorem a fantazií, napsal je Jan Balej společně s Ivanem Arsenjevem. Všechny protagonisty mistrovsky namluvil a úvodní písničku zpívá Vladimír Javorský. Komponovaná hudba je z dílny Jaroslava Svobody a skupiny Traband, kameramankou Patricia Ortiz Martínez, střihačkou Magdalena Sandersová. Ve studiu Hafan film s.r.o. pohádkové epizody animoval Alfons Mensdorff-Pouilly. Výtvarníkem a režisérem projektu je přední osobnost české animované tvorby Jan B a l e j. Premiéra seriálu ve Večerníčku České televize 18. 11. až 30. 11. 2010.

Vysílání: 18.11., 18.45 hod., ČT1

 

Zdroj: Česká televize

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
pohádky typu jak šla popelnice na procházku a potkala autobus, to tedy neee Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky mám ten pocit klasika je klasika
Obrázek uživatelky
profil
pekne animované
Obrázek uživatelky
profil
to je zlaté
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles