Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Večerníček - Žofka ředitelkou ZOO

13. 03. 2011 | Televizní tipy

Nový večerníček na ČT 1 pozná jistě každý z nás. Pojednává o tom, jak se stala Žofka ředitelkou ZOO! Žofka Orangutánová byla největší kvítko v celé zoologické zahradě. Měla dobré srdce i dost fištrónu a také partu kamarádů, kteří jí dokázali pomoci.


A protože Žofka vždy myslela víc na cizí prospěch než na ten svůj, stala se jednoho dne ředitelkou ZOO. To všechno jsme už mohli vidět v třináctidílném seriálu nazvaném "Žofka a spol.", který vytvořila autorská trojice Born, Macourek a Doubrava. O tom, jak se Žofce povede v jejím novém postavení, nám bude vyprávět sedm dalších večerníčkovských příběhů, nazvaných "Žofka ředitelkou ZOO". 


zofkaAutorem dalších Žofčiných dobrodružství je opět Miloš Macourek, výtvarnou stránku vytvořil Adolf Born, režisérkou nových částí seriálu se stala dlouholetá spolupracovnice Jaroslava Doubravy, animátorka Cilka Dvořáková. A tak nám díky této nové tvůrčí trojici může Petr Nárožný znovu začít vyprávět o tom, jak Žofka potrestala dva surovce, jak odmítla nabídku k sňatku, přinutila Pštrosovy vytáhnout hlavy z písku, pomohla Zbyněčkovi Tapírovi, odnaučila pana Fenka špiclování, vychovala lvíčata a také jak pomohla talentovanému mláděti.


V moralitách o zvířecím světě, který tolik připomíná svět lidský, se  znovu setkáme ve Večerníčku Žofka ředitelkou ZOO s Žofčinými kamarády a představí se nám i noví hrdinové: významný lidoop Harry Orangutan, zlobivá moucha Irča, nejhodnější ze všech vlků i Jirka Lenochod, který už nechce být lenochodem a touží po tom, aby se mohl věnovat akrobacii. 


Nový večerníček Žofka ředitelkou ZOO
můžete sledovat od 12.3. v 18:45 na ČT1


Zdroj: Česká televize


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !