Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte

10. 02. 2018 | Knižní tipy
Název: Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte
Autor: Haemin Sunim
Překlad: Alena Švomová
Nakladatelství: Jota
Datum vydání: 1.11. 2017
Formát: 120 x 165 mm
Vazba: Pevná
Počet stran: 328 stran
Cena: 238 Kč

Průvodce na cestě k vnitřnímu klidu a rovnováze pro moderního člověka. Tato knížka plná duchovní moudrosti zen-buddhismu přináší příležitost k zamyšlení nad různými oblastmi lidského života. Věnuje se mimo jiné tématům mezilidských vztahů, práce, lásky a spirituality a zdůrazňuje důležitost nalezení hlubšího vztahu a soucitu nejen vůči ostatním, ale i vůči sobě samému.

Věci, které uvidíte, jen když zpomalíteJednoduchou a srozumitelnou formou esejů a krátkých poselství, s nadhledem a pochopením pro člověka žijícího současným hektickým životním stylem inspiruje čtenáře k jinému pohledu na svět a k hledání cesty ke šťastnějšímu a vyrovnanějšímu životu. Ohromná obliba této knížky v mnoha zemích, milióny prodaných výtisků a řada získaných ocenění svědčí o tom, že její myšlenky jsou velmi aktuální pro široký okruh lidí z nejrůznějších koutů světa.

O autorovi knihy Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte:


Haemin Sunim je jedním z nejvlivnějších současných učitelů zen-buddhismu. Narodil se v Jižní Koreji a studoval ve Spojených státech, silně jej však přitahoval duchovní život a poté, co v Koreji absolvoval formální vzdělávání jako buddhistický mnich, začal o buddhismu také sám vyučovat a přednášet. Vzniku této knížky předcházelo jeho působení na sociálních sítích – své vědomosti, postřehy a chuť komunikovat s lidmi s úspěchem uplatnil na Facebooku a Twitteru, kde si čtenáři oblíbili jeho jednoduché a přímé rady a odpovědi na nejrůznější dotazy což vyústilo ve vydání této knihy.

Tuto knihu Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Jota.


Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !