Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Věčné dilema: Rodina, nebo práce. Dá se zvládnout obojí?

26. 02. 2018 | Finance
-Komerční sdělení-

LIDLŘeší to většina žen – jak zvládnout péči o děti a přitom plnohodnotně přispívat do rodinného rozpočtu? A co teprve, když jsou na obživu samy?  Ve výsledku přijdou často zkrátka buď děti, nebo peněženka. Řešení ale existuje.

Znáte to – děti jsou štěstí, ale ne každá z nás si může dovolit zůstat dlouho s dětmi doma. A hlavně, děti rostou, brzy jdou do školky a školy, a my potřebujeme nebo chceme zase mezi lidi. A také vydělávat peníze. Jenže pracovat na plný úvazek je s dětmi často složité. Nejen ty malé, ale i ty větší nás totiž potřebují. Většina matek proto hledá zkrácený úvazek. Jenže…  Ne v každé firmě je zkrácený úvazek možný. A často je placený tak, že se vlastně nevyplatí. Co s tím?

LidlProdejny Lidl nyní přichází s ideálním řešením. Nabízí dobrou práci v příjemném prostředí mezi lidmi, kdy si nově každý může vybrat, jaký úvazek chce. 35 nebo 30, problém není ani 25 hodin týdně. To už je na děti nebo i vlastní koníčky času dostatek.

A peníze?

Lidl právě zvedl mzdy tak, že i za 25 hodin týdně si tu člověk vydělá tolik, co jinde za celý úvazek!  Zároveň je fajn pracovat pro firmu, kterou mají lidi rádi. Skloubit rodinu a práci prostě jde!


Konkrétní nabídky ve vašem městě najdete na  www.kariera.lidl.cz


LIDL







Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
To není možné. Symboly se zobrazují cca 4-6 minut na jakékoli stránce chž, nejen tady na článku. Tak napiš admin, ale spíš neprohlížíš celou stránku, myslím. Taky občas přehlédnu.
Obrázek uživatelky
profil
To není možné. Symboly se zobrazují cca 4-6 minut na jakékoli stránce chž, nejen tady na článku. Tak napiš admin, ale spíš neprohlížíš celou stránku, myslím. Taky občas přehlédnu.
Obrázek uživatelky
profil
taky 6 x

ovečko a klikáš pořád na nadpis ??
Obrázek uživatelky
profil
24. 03. 2018 10:25 Sebrán "Mašle" za 2 bodů
24. 03. 2018 10:20 Sebrán "Mašle" za 2 bodů
24. 03. 2018 10:12 Sebrán "Mašle" za 2 bodů
24. 03. 2018 10:06 Sebrán "Mašle" za 2 bodů
24. 03. 2018 10:00 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
Obrázek uživatelky
profil
6c Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles