Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vegetariánské burgery na všechny způsoby

13. 02. 2018 | Knižní tipy
Název: Vegetariánské burgery na všechny způsoby
Autor: Lukas Volger
Překlad: Kateřina Hromádková
Nakladatelství:  Omega
Datum vydání: 11 / 2017
Formát:  165 x 178 mm
Vazba: vázaná
Počet stran: 192 stran
Cena: 399 Kč

Chutné, vzrušující a levné – vegetariánské burgery na všechny způsoby! Svoláváme všechny vegetariány a vegany! Už nikdy nebudete jíst obyčejné burgery. Ale i vy ostatní – připojte se k večírku!
 
Ať už se vegetariánskými burgery živíte, dáváte si je čas od času nebo si jen toužebně přejete, aby existovala alternativa k těm gumovým, průmyslově zpracovaným mraženým burgerům v papírových krabičkách, kniha Vegetariánské burgery je přesně pro vás – taková, ze které budete chtít vařit každý den.
 
Vegetariánské burgery na všechny způsobyAutor Lukas Volger, který připravuje a jí vegetariánské burgery už od mládí, shromáždil více než třicet jedinečných, lahodných receptů na vegetariánské burgery, včetně:

- burgerů z červené čočky a celeru
- burgerů z tofu a mangoldu
- pečených falafelových burgerů
- burgerů z mrkve na thajský způsob
- burgerů z batátu s čočkou a kadeřávkem
- kukuřičných burgerů s rajčaty sušenými na slunci a kozím sýrem

 
Více než polovina receptů je veganská a/nebo bezlepková a najdete zde i něco navíc: bulky, přílohy, omáčky a náplně. Díky snadno dostupným surovinám bude hračka tyto recepty připravit. Široká škála chutí a koření uspokojí všechny chuťové buňky, ukojí každou touhu a nezklame při žádné příležitosti. A desítky fotografií, ze kterých se vám budou sbíhat sliny, nenechají nikoho na pochybách, že chutné vegetariánské burgery mohou skvěle i vypadat!

Názory na knihu Vegetariánské burgery na všechny způsoby:

 
„Burgery Lukase Volgera jsou ze zdravých produktů, celozrnných potravin a čerstvých bylinek a koření – spojených v lahodnou kombinaci skvělých chutí. Tato působivá kniha je nejlepší kolekcí vegetariánských burgerů, jakou jsem kdy viděla, a je svěží odpovědí na průmyslově zpracované vegetariánské burgery.“
MARTHA ROSE SHULMAN , sloupkařka The New York Times
 
„Vynikající.... zejména mě zaujaly neotřelé kombinace bobů a zeleniny.“
TARA PARKER-POPE , The New York Times
 
„Tohle je fantastická kniha! Nikdy jsem nebyla fanynkou vegetariánských burgerů – ani slova „vegetariánský“, ani podivných vysušených placek se zvláštními chutěmi. Avšak Lukas Volger měl skvělý nápad: Vytvořit opravdové jídlo s opravdovou chutí – a burgery, kterým se svačinky z mikrovlnky nemůžou rovnat. V kuchařce Vegetariánské burgery vás může zaujmout mnohé, včetně lákavých příloh, dresinků a bulek! Letím do kuchyně.“
DEBORAH MADISON , autorka knih Vegetarian Cooking for Everyone a  The New Vegetarian Cooking for Everyone

O autorovi knihy Vegetariánské burgery na všechny způsoby:


LUKAS VOLGER je autorem dalších dvou kuchařek, Vegetarian Entreés That Won’t Leave You Hungry a Bowl. Je také zakladatelem společnosti Made by Lukas nabízející prémiové vegetariánské burgery, která byla založena v roce 2013. Kromě toho je i ředitelem redakce časopisu Jarry, který vychází dvakrát ročně. Lukas Volger žije v newyorském Brooklynu.

Tuto knihu Vegetariánské burgery na všechny způsoby koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Omega.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !