Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veletrh TOURISM EXPO 2008 – nabídka dovolených na výstavišti FLORA Olomouc

24. 01. 2008 | Výstavy
Novou sezónu Výstaviště Flora Olomouce otevře výstava služeb cestovního ruchu a využití volného času TOURISM EXPO 2008. 13. ročník turistického veletrhu se koná ve dnech 25. – 27. 1. 2008.

Můžete se seznámit s aktuální nabídkou cestovních kanceláří, hotelů, penzionů, restaurací, dopravců, lázní, sanatorií ČR a SR, sportovních programů, vybavení a potřeb pro volný čas a sport, map a odborné literatury.

Veletrh TOURISM EXPO 2008 Veletrh TOURISM EXPO, jehož se účastní více než šest desítek vystavovatelů, je současně přehlídkou zajímavostí turistických regionů a mikroregionů Čech a Moravy s pozoruhodnými památkami, přírodními specifiky, folklorem a tradicemi. Své stánky na olomouckém výstavišti budou mít Moravskoslezský a Olomoucký kraj, region Vysočina, Kroměřížsko, jižní Moravu bude reprezentovat Kahan, mikroregion sdružující obce černouhelné Rosicko-oslavanské oblasti. Kromě Olomouce se představí na TOURISM EXPO města Zlaté Hory, Svitavy i východočeské Holice, zastoupené výstavou kreseb ze sbírek Muzea dr. Emila Holuba, proslulého českého cestovatele po zemích Afriky.

Nabídka dovolenkových a turistických destinací letošní „cestovatelské“ výstavy se tak bude pohybovat od rodinných, cyklistických až po adrenalinové dovolené, pobytů v chatách, chalupách, kempech, či chatových osadách po dovolené v exotických zemích a USA. O posílení klientely z Moravy bude na TOURISM EXPO kromě stálého účastníka, lázní Sklené Teplice, poprvé usilovat nový vystavovatel ze Slovenska - Liptovské liečebné kúpele Lúčky z jedné z turisticky nejatraktivnějších oblastí s možnostmi zimního i letního sportování – u vodní nádrže Liptovská Mara.

Veletrh TOURISM EXPO 2008 Spousty sportovních aktivit a zábavy slibuje také doprovodný program TOURISM EXPO, tradiční součást veletrhu cestovního ruchu. Návštěvníci se mohou těšit na módní přehlídky, mažoretky, barmanskou show, freedance, festival lidových řemesel, setkání s osobnostmi sportovního světa (mistrem světa v kulturistice Romanem Vráblem, mistryní v orientačním běhu Adélou Indrákovou), festival lidových řemesel, rýžování zlatinek ze Zlatých Hor. Cestovatelskou část programu reprezentují besedy o putování po Tibetu, diashow a povídání o Barmě s fotografem a publicistou Jurajem Kamanem, turistické hrátky, orientační běh a výstavy Život a cesty dr. Emila Holuba, Toulky Asií a Ladak zvaný malý Tibet.

Společně s Českými drahami připravují pořadatelé i horkou novinku veletrhu TOURISM EXPO – výstavu kolejových vozidel v železniční stanici Olomouc - Nová Ulice. Další novinkou bude soutěž Miss Haná - premiérová volba nejkrásnější Hanačky na olomouckém výstavišti. Jako host se na veletrhu představí herečka a orientální tanečnice Anife Vyskočilová.

Veletrh TOURISM EXPO 2008 Vstupenky na veletrh jsou slosovatelné a na výherce čekají, jako vždy, velmi zajímavé ceny. Sobotní vstupenku budou moci návštěvníci využít i na jízdu historickým motoráčkem M 131 „Hurvínkem“.

Otevřeno: denně od 10 do 18 hodin, poslední den výstavy do 16 hodin.
Vstupné: 30 Kč - plnoplátci, 50 Kč - rodinné, 20 Kč zlevněné (studenti, důchodci), zdarma - děti do 10 let a na průkazky ZTP a ZTP-P

Další informace na webových stránkách výstaviště FLORA OLOMOUC.




Hana Nováková
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice