Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veletrh World of beauty & spa Jaro 2010

7. 03. 2010 | Krása

WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2010 - jako jediný úspěšný veletrh na pražském Výstavišti v Letňanech v tomto oboru,  pořádaný firmou BEAUTY EXPO 23. a 24. dubna 2010,  navazuje na řadu akcí, jež se staly pro obory kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu největší v ČR i v centrální Evropě.


Trendy v kosmetických oborech, zkrášlování, modelaci obličeje i  postavy


Na 23. a 24.  dubna zve společnost BEAUTY EXPO tradičně své návštěvníky na veletrh WORLD OF BEAUTY& SPA, pořádaný tentokrát na prehlidkaVýstavišti v Praze-Letňanech. Kromě nezbytné nabídky očekávaných trendů v líčení, účesech a odívání prezentované na podiu vystavovatelé na 300 stáncích i v programu přiblíží návštěvníkům nové metody péče o pleť, nové metody v nehtové modeláži, zdobení nehtů, péči o nohy, zahušťování či prodlužování vlasů, tetování, permanentním make-upu či např. opalování, "zkrášlit" se mohou zájemci často i přímo na stáncích. Stranou nezůstanou metody  formování obličeje i postavy za použití přístrojů, obličejových výplní i plastické chirurgie.


Harmonie duše i těla


Stále důrazněji se na moderním veletrhu prosazuje krása jako harmonie těla i duše. Inspirací tu může  být předvádění četných druhů masáží, aromaterapie,  nabídky pobytů ve wellness hotelích i lázeňských pobytů a dalších způsobů relaxace a podpory fyzického i duševního zdraví.


Rekvalifikace, další vzdělávání


Nabídka ve střední hale je určena především zájemcům o kontakty na další vzdělávání či adeptům na změnu pracovního místa.Všem jistě vyjde vstříc překvapivě široká nabídka studijních a rekvalifikačních kurzů celé škály služeb v oborech péče o tělo a zkrášlování jako jsou kosmetika, vizážistika, kadeřnictví, nehtová modeláž, podologie. Stále atraktivnější je  nabídka nejvýznamnějších škol s výukou speciálních masáží (s ukázkami v průběhu veletrhu) i školy výuky dalších přírodních metod zdravotní péče jako alternativní medicína, akupresura, čínská medicína, homeopatie, irisdiagnostika, čakrální terapie ap.


Soutěže


vyherkynePro odborníky i příznivce soutěží jich veletrh v oboru krásy nabízí hned několik: soutěžit se bude  ve zdobení nehtů a celkové stylizaci (Mistrovství ČR a Mezinárodní mistrovství v nail artu),  v manikúře (Mistrovství ČR), v make-upu a účesové tvorbě, nadčasově atraktivní je  soutěž ve  fotomakeupu vedená Mistryní ČR Štěpánkou Podroužkovou, soutěž ve zdobení nehtů a stylizaci celého modelu Krásné ruce a nohy vedená Patricií Herrera, soutěž v prodlužování a zahušťování vlasů,  slibné zážitky nabízí prestižní soutěž Creative Image Team  vedená jedním z nejlepších vizážistů Pavlem Bauerem (týmová soutěž profesionálů vizážista-kadeřník ), odstartována bude soutěž profesionálních kadeřníků v porotě se známými tvářemi kadeřnických mistrů. A jak vypadá taková proměna osobností v rukách zkušených kadeřníků, vizážistů a stylistů poznají návštěvníci v pořadu "Proměny" vedená opět Štěpánkou Podroužkovou.


Zdroj: Beauty Expo.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles