Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veletrhy Moderní dům a byt & Moderní žena & EX Plzeň

15. 10. 2010 | Výstavy

Největší výstavní a prodejní akce v Plzni je tady a letos rovnou ve dvou halách ! Od pátku 22. října do neděle 24. října se promění obě Městské sportovní haly (haly TJ Lokomotiva Plzeň na Slovanech) včetně venkovních ploch v obrovský veletržní areál hostící trojici veletrhů Moderní dům a byt & Moderní žena & EX Plzeň. Brány veletrhů budou otevřeny denně od 9 do 18 hodin. 


Celá jedna hala je věnována veletrhu Moderní dům a byt. Pro stavebníky je připraveno osmdesát firem nabídnout vše co souvisí se stavbou nebo rekonstrukcí domu či bytu. Představí se zde stavební firmy, výrobci i dodavatelé stavební chemie, plastových oken, topných systémů, tepelných čerpadel, garážových vrat, zateplování fasád, střešních systémů, izolací vlhkého zdiva, solárních systémů, topných okapů, širokých škál rodinných domů, bazénů, centrálních vysavačů a mnoho dalších.


pozvankaPokud se chystáte pouze vylepšit své bydlení interiérovými úpravami, jistě vás bude veletrh inspirovat. Namátkou upozorníme na výrobce a dodavatel sedacího nábytku, květinové výzdoby, postelí a matrací pro zdravý spánek, vybavení do kuchyně nebo na zahradu.


Rukodělné předváděcí centrum


Novinkou čtvrtého ročníku veletrhu bude v druhé hale velké poradenské a předváděcí centrum Cechu malířů a lakýrníků ČR. Malířští mistři budou zdarma předávat informace , jak si poradit s malováním, s výběrem barev, předvedou fládrování, dekorativní malbu podle šablon, tapetování. Malířští učni dokáží, že jejich řemeslo může být krásné a zajímavé. Jako bonus bude předvedeno i malování na tělo modelky. Zajímavá bude i expozice ručních řemesel s výrobou skleněných figurek, kovotepeckou a keramickou dílnou.  


Druhá hala s veletrhem Moderní žena potěší nejen návštěvnice, které si zde mohou koupit ve více než padesát expozicích módní výrobky pletené, šité, kožené, různé módní doplňky, šperky, bižuterii, kosmetiku a drobné dárky pro své blízké.  Opět je připravena oblíbená Ezoterická poradna s věštěním budoucnosti z karet, z ruky, astromedicínskou diagnostikou, či vyhledáváním patogenních zón ve vašem bytě


Příjemnou chutnou třešinkou na trojitém veletržním dortu je s netradičními ochutnávkami potravin přes dvacet expozic gastrofestivalu EX Plzeň. Pochutnáte si na holandských farmářských sýrech, netradičním sushi, hrašce, indické kuchyni, paštičkách, Chatce – masu z pravého kamčatského kraba, řeckých potravinách včetně chalvy a oliv, ale i na tradičním českém sterilovaném jídle. Odnést si můžete i výbornou uzeninu nebo lázeňské oplatky nebo speciální šlehačku. Pochutnáte si i na pivu Pašerák, které na pivním Mistrovství ČR získalo první cenu.


Tvořivá dílnička pro děti


pozvankaPro děti je připraven v kryté hale obří nafukovací skákací hrad a skluzavka. Rodiče mohou ponechat děti i v „tvořivé dílničce pro děti“, kde pod odborným vedením mohou děti dotvořit sádrové obrázky, skládat mazaiky nebo vytvořit krásnou bižuterii jako dárek pro maminky.


Celkem se na veletrzích  představí více než sto padesát firem z celé ČR i ze zahraničí. Každý člen rodiny si zde najde to své a domů si odnese nejen zážitky, ale i dárky a plno inspirace na zkrášlení svého obydlí či plno nápadů na vánoční dárky pro své blízké.


Spojte příjemné s užitečným a navštivte trojlístek veletrhů Moderní dům a byt & Moderní žena & EX Plzeň

od 22. do 24. října.


Zde si můžete ZDARMA stáhnout a vytisknout volnou vstupenku na tento veletrh:   VSTUPENKA  (200 kB)


Zdroj: Omnis.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
vdaka za vstupenku
Obrázek uživatelky
profil
daleko ...
Obrázek uživatelky
profil
Brno taky nicSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Brno taky nicSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Škoda taký daleko s TřinceSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles