Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká soutěž o tablety Lenovo se společností HARIBO

27. 05. 2014 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Společnost HARIBO připravila jedinečnou soutěž o tablety od společnosti  Lenovo. Kromě těchto lákavých výher se mohou soutěžící těšit rovněž na ceny od společnosti HARIBO.

Stačí si ve vybraných řetězcích zakoupit jakékoliv produkty HARIBO nebo MAOAM v celkové hodnotě minimálně 99,- Kč. Účtenku z nákupu je nutné následně zaregistrovat na internetových stránkách www.haribo-soutez.cz/soutez a odpovědět na soutěžní otázku.

HARIBOSoutěž bude probíhat v pravidelných kolech napříč vybranými obchodními řetězci. V každém kole se hraje o 2 hlavni ceny tablety od Lenovo a o 35 dalších cen od společnosti HARIBO. Každou účtenku se soutěžním nákupem v hodnotě minimálně 99,- Kč bude možné registrovat pouze jednou. Soutěžit lze opakovaně, ale pokaždé s novou účtenkou se soutěžním nákupem.
 
„Jsme velice rádi, že i letos nabídneme našim zákazníkům spotřebitelskou soutěž,“ říká Rostislav Němec, jednatel společnosti HARIBO CZ s.r.o. „Pro účastníky všech věkových kategorií, kteří se do soutěže zapojí, jsou připraveny hodnotné výhry jako například tablety Lenovo nebo další zajímavé výhry od společnosti HARIBO ,“ dodává Rostislav Němec.

Soutěž bude probíhat v několika na sebe navazujících kolech. Výherci budou zveřejněni druhý den po skončení konkrétního soutěžního kola na internetových stránkách  www.haribo-soutez.cz/vyherci/. Účtenku se soutěžním nákupem, obsahujícím výrobky HARIBO nebo MAOAM v celkové hodnotě minimálně 99,- Kč je nutné zaregistrovat na internetových stránkách www.haribo-soutez.cz/registrace-nakupu/, do elektronického formuláře zadat datum nákupu, čas nákupu a číslo účtenky. Následně je důležité odpovědět na soutěžní otázku pro aktuální kolo.

HARIBO



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Velká soutěž o tablety Lenovo se společností HARIBO:

Velká soutěž o tablety Lenovo se společností HARIBO
Velká soutěž o tablety Lenovo se společností HARIBO
Velká soutěž o tablety Lenovo se společností HARIBO
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
taky globus nemáme
Obrázek uživatelky
profil
Globus u nás nemáme
Obrázek uživatelky
profil

....to omezovani je na palici. Kdyz neni v dohlednu prislusna prodejna, tak nemame sanci- jiste by se zapojilo vice lidi !!
Obrázek uživatelky
profil
už jsem myslela, že budu soutěžit, ale bohužel lze nakoupit jen v Globusu, což nemám šanci Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles