Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Velké lásky: Libuška Šafránková a Josef Abrhám

2. 03. 2011 | Úspěšní lidé

Popelka i nejoblíbenější česká herečka století. Filmový elegán a poctivý divadelník. Taková je dvojice, která mezi páry v nejistém hereckém prostředí spolu vydržela skoro nejdéle. A dokáže přitom inspirovat i ostatní. Ona-Blíženec a on-Střelec určitě spolu zažívají mnoho vtipných situací a vzrušujících zážitků, hlavně však si na vzájem vyrovnávají své jemné duše.


Libuška Šafránková


Slunce v Blížencích má v pozitivním spojení na Saturn a Neptun ve Vahách. Dokáže tedy radostně a přitom se vší vážností dřít, než se jí role zdá zpracovaná dokonale, navíc používá hodně fantazie. Spousta energie a vzhled malé holčičky, která svět vnímá s nadšením jí zase přidává příjemná Luna v Beranu. Mars v Blížencích navíc podporuje vnitřní sílu, která jí dává neskutečnou srdečnost.


popelkaNejisté spojení na Uran v Raku však zvyšuje její nervozitu a vnitřní napětí, proto se uvolní spíš mezi rodinou a díky víře v Boha. Nepěkné napojení Luny na Saturn a Neptun dává tušit, že i princezny měly díky blízkým lidem v minulém režimu politické problémy ( tatínek totiž pracoval pro církev ). Silná Venuše v Býku se spojením na Mars a Merkur naznačuje, že vždy přitahovala muže, raději však vsadila na věrnost. Mohla taky více využít svého pěveckého talentu. Pozitivní Pluto ve Lvu jí dává schopnost pozitivně působit na davy a diváky okouzlit za každé situace.


Josef Abrhám


Slunce má pevné spojení na Saturn. To značí, že je na něj během času čím dál větší spolehnutí a postupně se stává hereckým mistrem. Taky je docela konzervativní, což ukazuje na fakt, že jeho snem bylo povolání kněze. Kvůli špatnému vztahu mezi Jupiterem a Marsem v Rybách a Neptunem v Panně však nejspíš zažil rozčarování a musel se přizpůsobovat atmosféře v okolí. Původně nejistá kariéra, nebo problémy u soudů s vrácenou cihelnou po rodičích potvrzují nešťastné vlivy, i nutný odstup od veřejnosti v soukromí.


Pozitivní Jupiter v Rybách vůči Merkuru ve Střelci a Plutu ve Lvu mu však dal schopnost vlastním herectvím fascinovat. Dostával tak role ušlechtilých lidí, plných života i temperamentu, což mu zkrášlovalo život. Luna na pomezí Kozoroha a Vodnáře ve vazbě na Jupiter a Merkur mu přinášela schopnost mistrně pracovat se slovy, skvěle se pohybovat a taky získávat přátele. Pozitivní vztah Venuše v Kozorohu vůči Uranu v Býk mu neustále udržuje výraznou popularitu, i když o ní nikdy tolik nestál, ale svou pracovitostí pro ní vždy hodně udělal.


Jako pár


Oba mají mnoho lidských kvalit. Tento hvězdný pár tak vždy druhé lidpopelkai okouzloval a nikdy spolu nezkazili žádnou legraci. Mezi přáteli jsou určitě oblíbení, navíc chtějí být štědrými hostiteli. Pan Josef dokázal vždy paní Libuši ochránit před nepříjemným vlivem okolního světa a přinesl jí mnohé poučení, jakoby byla jeho žačkou. Když měl špatné nálady on, tak mu zase ona dokázala zlepšit náladu přirozeným humorem.


Určitě se spolu nejraději věnovali hudbě a cestování, taky výchově v rámci rodiny. Jako rodiče musejí být vtipní, i když si sem tam neodpustí výbuchy hněvu, na které ale brzy zapomínají. Před okolím se ukrývají, protože se o samotě ve dvou nenudí a ví, jak dokáže ublížit bulvár. Ve společném horoskopu je znát, že museli přežít několik výrazných utrpení ( nařčení z alkoholismu, restituce apod. ), ale pokud vydrželi, hodně je to posílilo duševně, i v rámci vztahu.


Autor: astrolog David
Člen Věštírny Květy Fialové



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
jsou to lidé milí, skromní a právě takovým lidem bulvár ubližuje nejvíce.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Popelka je zaručeně ta nejlepší pohádkaSmajlík . Taková nesmrtelná klasika. Oba se k sobě opravdu hodííSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
dvojice Abrhám a Šafránková-super,mám je ráda,zmiňujete se tu o Landovským.Bydlí kousek od našeho města-vesnice kousek od Dobříše a v prosinci jsem seděla v čekárně u své obv.lékařky a najednou se ozval příšerný hlas,mluvil sprostě a blížil se k nám.Vedle obvodní je ordinace "kožní".Dlouho nebylo vidět,kdo se tak projevuje,sprosté vyjadřování asi tady radši nebudu popisovat.Z poza rohu se objevil Landovský.V tom mu zazvonil telefon-z hovoru bylo slyšet,že volá nějaká redaktorka,chce si domluvit setkání,rozhovor a nechtějte vědět,jakým stylem se s ní Landovský bavil.Hulvát-tak jako ve většině filmech.
Obrázek uživatelky
profil
výborná dvojica
Obrázek uživatelky
profil
to by si dala, i když Landovský zamlada tak šíleně jak dnes nevypadal, ale lidské kvality má Abrhám jistě nesrovnatelné s ním.
Chudál Lanďák, ten v hlavě pro samý alkohol pro mozek už nemá místo....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles