Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veselá jarní sezóna

12. 03. 2012 | Pro ženy
Pastelové barvy a hravost jsou charakteristickými rysy nadcházející sezóny. Na co ještě se s příchodem jara připravit? Oblečení zaujme dokonalou souhrou francouzské elegance a vysoce aktuálních prvků. Jednoduché střihy i vzory dohromady vytvářejí neodolatelné kombinace.

Letošní jaro rozzáří pastelové barvy, jako jsou žlutá, červená, zelenkavá, růžová, jemně modrá nebo oranžová. Pokud nepatří k vašim nejoblíbenějším, není třeba zoufat. Záplavu barevnosti narušují i letos pudrové odstíny, křídově šedá, světlounce modrá a nestárnoucí bílá nejen v kombinaci s černou klasikou.

Jarní módaTrendem letošní sezony jsou květinové potisky. Výsluní ovšem neopouští ani grafické potisky a vzory. Stále oblíbené zůstávají proužky a to jak v klasicky modro-bílém pojetí, tak i v jemnějších variantách rozsvícených dotekem malinové nebo oranžové. Retro náladu evokují větší i menší puntíky v bílo-černé variantě na průhledných blůzách nebo šatech ve stylu padesátých let.

Městská sportovně elegantní móda potěší všechny aktivní ženy. Neobejdou se bez klasického trenčkotu zdobeného výraznými knoflíky, kvalitního saka, zajímavého trika či halenky. Námořnický styl přináší do ulic velkoměst závan moře a času dovolených. Safari styl se objevuje v uhlazenější variantě vhodné nejen na víkend, ale i do zaměstnání.

Důležitou součástí šatníku jsou béžové kalhoty, košile s kapsami nebo zajímavá kožená bunda v nádherném béžovém tónu. Stále aktuální jsou i zvířecí potisky, pokud se jich obáváte, můžete je vyzkoušet na doplňcích.

Apartní šaty upoutají sofistikovaným výběrem použitých materiálů a barev, kterým vévodí černá a bílá, modrá a béžová. Lehoučké žerzeje jsou zdobené propracovanými detaily jako řasení. Rafinované jsou jemné průsvitné šifony v kombinaci s delikátní krajkou. Některé krajkové modely připomínají výbavu nevěsty, ale jsou oživené lurexovými detaily a vytvářejí tak velmi ženský look.

Škála použitých materiálů je velmi široká. Setkáme se s klasickou bavlnou, ale také s denimem, kůží, průsvitnými látkami a hedvábím. Střihy kladou důraz na detail, jsou propracované, splývavé, ale zároveň podtrhují ženské křivky. Kolekce se zaměřuje také na zajímavé a poutavé detaily. Oblečení zaujme dokonalou kombinací běžně nositelného oblečení a vysoce moderními prvky.

Zdroj, foto: UN 1 DEUX 2 TROIS 3


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
KABATIK BY SA MI ZISIELSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
mě by se hodila ta kabela ....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Článek mě zaujal....béžové kalhoty si pořídím..Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles