Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veselejší Mikuláš pro handicapované děti.

16. 12. 2018 | Ze společnosti
-Komerční sdělení-

ROSSMANN věnoval Centru Hájek v Plzeňském kraji tři sta tisíc korun.

Na začátku prosince společnost ROSSMANN ve spolupráci s Nadací Naše dítě finančně podpořila handicapované děti ze Šťáhlavic u Plzně. Peníze putovaly do sociálního zařízení Centrum Hájek, které se stará o děti s těžkým postižením. Šek byl předán díky dobročinné kampani Dejme úsměv dětem.

Bohatého Mikuláše si užili v Centru Hájek ve Šťáhlavicích u Plzně. Během Mikulášské besídky pro děti a rodiče jim byl předán šek v hodnotě tři sta tisíc korun. Role Mikuláše se letos zhostil Jan Povýšil, český paralympionik v plavání, jako čerti děti postrašili František Raboň, bývalý reprezentant ČR v silniční cyklistice, a Jiří Pelnář, bývalý reprezentant ČR v karate.

Finanční příspěvek zařízení využije na pořízení nákladné interaktivní pomůcky Nirvana, která rozvíjí pohybové a smyslové dovednosti dětí za využití virtuální reality uzpůsobené jejich handicapu.

Kampaň dejme úsměv dětem proběhla tento ok již po deváté. Zákazníci díky nákupu označených výrobků v jakékoliv prodejně ROSSMANN přispěli na pomoc handicapovaným dětem. Letos nakupující na konto Nadace Naše dítě poslali více než 5,2 milionů korun, které byly rozděleny mezi zařízení z různých koutů republiky. 

„Naše poděkování patří především drogerii ROSSMANN a jejím zákazníkům. Díky nim se podařilo vybrat opět úžasnou částku. Finance nyní postupně putují k přímo k dětem, jako například tady v centru Hájek,“ říká Zuzana Šafářová z Nadace Naše dítě.

Centrum Hájek poskytuje registrované sociální služby, mimo jiné denní stacionář včetně intenzivní rehabilitace TheraSuit.







Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !