Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veselý školní sraz

3. 06. 2018 | Vaše příběhy

Před týdnem jsme měli sraz ze základní školy. Jelikož se scházíme docela pravidelně, tak nebyl problém se poznat. Pozvali jsme i naši třídní učitelku, měla velkou radost, že nás téměř všechny vidí zase pohromadě. Povídali jsme si, prohlíželi fotografie a vzpomínali. Na spoustu věcí už jsem i zapomněla. Některé příhody, které nám vyprávěla třídní, nyní bereme úplně jinak.

Jak si tak povídáme, tak se jedna spolužačka pochlubila: „A víte, že můj syn chodí s dcerou Gábiny?“ Všichni jsme se na ni podívali a ona začala vyprávět. Oba se poprvé potkali na letní brigádě. Potom se dlouho neviděli, až zase někde na zábavě. Tam spolu několikrát tancovali a domluvili se na společné návštěvě kina. No a potom už se vídali pravidelně, chodili na výstavy, do cukrárny a na různé akce pro mládež. Najednou zjistili, že si úžasně rozumí a tak spolu začali chodit doopravdy. I když proběhly návštěvy v obou rodinách, tak nikdo neodhalil, že jsou to vlastně děti spolužaček. Až asi po půl roce se na to přišlo úplně náhodou díky nějaké fotografii. Nyní prý uvažují o společném bydlení.

Na to navázala další spolužačka. Obrátila se na Tomáše a povídá mu: „Víš, že náš Martin kamarádí s Tvým synem a jezdí k Vám na chatu?“ Tomáš se na ni podíval a říká: „Tak ten hubený vysoký kluk je Tvůj syn? To by mne nenapadlo a odkud se znají?“ A tak začala Jana vyprávět. Jednou prý přišel Martin domů ze školy, a že prý pojede se Štěpánem na víkend k nim na chatu. Znají se prý z bruslení. Jana se jen zeptala, kde mají chatu a jestli o tom vědí Štěpánovi rodiče. Martin jí na vše odpověděl a přidal, že rodiče tam v sobotu také budou. Když řekl kamarádovo příjmení, tak se Jana rozesmála. Ihned si totiž vzpomněla na spolužáka Tomáše, který bydlí o dvě ulice dále. Martin jí potvrdil, že Štěpán opravdu zde bydlí, ale že je to určitě náhoda. Když ale Jana Tomáše popsala a připojila ještě to, že s ním chodila do školy, tak uvěřil.

Ráda chodím na školní srazy. Scházíme se pravidelně ze základní i střední školy. Vždy se úžasně pobavíme a dozvíme se mnoho novinek. Občas se jdeme podívat i do školy. Chvíli posedíme v „naší“ třídě, každý na „své“ židli a vzpomínáme. Nyní jsou školy již lépe vybaveny a je to tu hezké. V době naší docházky to bylo takové chudé a výzdoba po chodbách a ve třídách nijaká. Ještě tu ale můžeme potkat několik učitelů z doby, kdy jsme sem chodili my. Stalo se také, že učitelka, která učila mne, tak později učila moji dceru.


Jaa123 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Veselý školní sraz:

Veselý školní sraz
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles