Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Veselý školní sraz

3. 06. 2018 | Vaše příběhy

Před týdnem jsme měli sraz ze základní školy. Jelikož se scházíme docela pravidelně, tak nebyl problém se poznat. Pozvali jsme i naši třídní učitelku, měla velkou radost, že nás téměř všechny vidí zase pohromadě. Povídali jsme si, prohlíželi fotografie a vzpomínali. Na spoustu věcí už jsem i zapomněla. Některé příhody, které nám vyprávěla třídní, nyní bereme úplně jinak.

Jak si tak povídáme, tak se jedna spolužačka pochlubila: „A víte, že můj syn chodí s dcerou Gábiny?“ Všichni jsme se na ni podívali a ona začala vyprávět. Oba se poprvé potkali na letní brigádě. Potom se dlouho neviděli, až zase někde na zábavě. Tam spolu několikrát tancovali a domluvili se na společné návštěvě kina. No a potom už se vídali pravidelně, chodili na výstavy, do cukrárny a na různé akce pro mládež. Najednou zjistili, že si úžasně rozumí a tak spolu začali chodit doopravdy. I když proběhly návštěvy v obou rodinách, tak nikdo neodhalil, že jsou to vlastně děti spolužaček. Až asi po půl roce se na to přišlo úplně náhodou díky nějaké fotografii. Nyní prý uvažují o společném bydlení.

Na to navázala další spolužačka. Obrátila se na Tomáše a povídá mu: „Víš, že náš Martin kamarádí s Tvým synem a jezdí k Vám na chatu?“ Tomáš se na ni podíval a říká: „Tak ten hubený vysoký kluk je Tvůj syn? To by mne nenapadlo a odkud se znají?“ A tak začala Jana vyprávět. Jednou prý přišel Martin domů ze školy, a že prý pojede se Štěpánem na víkend k nim na chatu. Znají se prý z bruslení. Jana se jen zeptala, kde mají chatu a jestli o tom vědí Štěpánovi rodiče. Martin jí na vše odpověděl a přidal, že rodiče tam v sobotu také budou. Když řekl kamarádovo příjmení, tak se Jana rozesmála. Ihned si totiž vzpomněla na spolužáka Tomáše, který bydlí o dvě ulice dále. Martin jí potvrdil, že Štěpán opravdu zde bydlí, ale že je to určitě náhoda. Když ale Jana Tomáše popsala a připojila ještě to, že s ním chodila do školy, tak uvěřil.

Ráda chodím na školní srazy. Scházíme se pravidelně ze základní i střední školy. Vždy se úžasně pobavíme a dozvíme se mnoho novinek. Občas se jdeme podívat i do školy. Chvíli posedíme v „naší“ třídě, každý na „své“ židli a vzpomínáme. Nyní jsou školy již lépe vybaveny a je to tu hezké. V době naší docházky to bylo takové chudé a výzdoba po chodbách a ve třídách nijaká. Ještě tu ale můžeme potkat několik učitelů z doby, kdy jsme sem chodili my. Stalo se také, že učitelka, která učila mne, tak později učila moji dceru.


Jaa123 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Veselý školní sraz:

Veselý školní sraz
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !