Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Větší prsa pomocí implantátů nebo vlastního tuku?

31. 08. 2015 | Krása
-Komerční sdělení-

Už vás nebaví nosit push-up podprsenku i na výlet na kole? Chtěla byste mít plný dekolt, na který budete pyšná a který neodložíte spolu s prádlem? Pak máte v zásadě dvě možnosti, jak tento problém vyřešit: silikonovými implantáty nebo vlastním tukem. Jaké jsou pro a proti jednotlivých metod se dočtete v článku.

Při zvětšení prsou je nespornou výhodou implantátů to, že mají stále stejný tvar a nemá na ně vliv to, zda radikálně hubnete nebo přibíráte. Když chcete opravdu velká prsa, tak, pokud vám to vaše tělesná konstituce umožní, nejste, teoreticky, ničím omezeny. Zvětšení prsou vlastním tukem má zase velkou výhodu v tom, že nabízí využití materiálu, který je tělu vlastní. Navíc spojuje dvě operace v jednu: liposukci a augmentaci, neboli zvětšení prsů.

větší prsa pomocí implantátů nebo vlastního tukuVyužití vlastního tuku vítají ženy, kterým je cizí představa implantátů v těle, a nechtějí zásadní změnu. Autoaugmentace, jak se zákroku, při kterém jsou prsa zvětšena pomocí vlastního tuku, odborně říká, lze totiž upravit objem asi o jednu až jednu a půl velikosti. Vyvažuje to ale fakt, že nemáte v těle cizí materiál v podobě implantátů, a tudíž ani jizvy po jejich vložení. Navíc vlastní tuk zatěžuje organizmus jen minimálně. Dalšími výhodami je rychlé hojení, prsa jsou po zákroku měkká na pohmat a vypadají přirozeně.

„Zvětšení prsou silikonovými implantáty je velmi populární, jinak by ho ročně v USA nepodstupovalo na 300 tisíc žen. Benefitem je hlavně okamžitý efekt zvětšení, někdy i výrazného, což ženy očekávají,“
vysvětluje Anna Brandejs, spoluzakladatelka luxusní kliniky estetické medicíny Brandeis Clinic v Praze. Po vložení implantátů ale zůstává jizva, ať už pod prsem, v podpaží nebo kolem dvorce. Rekonvalescence je ve rovnání s autoaugmentací delší, protože žena musí nosit speciální prádlo 4 až 8 týdnů po operaci a klidový režim dodržuje zhruba dva týdny po operaci.

Jak dlouho trvají jednotlivé zákroky?

Zvětšení prsou vlastním tukem, které se provádí v celkové anestezii, trvá asi 3 hodiny. Je to z toho důvodu, že nejdříve se provede odsátí neboli liposukce tuku, a ten se následně zpracuje. Po oddělení tukových a kmenových buněk od nepotřebných buněk a tkání se získaný materiál injekčně aplikuje do prsou. Kmenové buňky obsažené v tukové tkáni zajistí, že výplň se rychle stává přirozenou součástí prsou. Už druhý den se můžete odebrat z kliniky domů.

Augmentace prsou silikonovými implantáty probíhá rovněž v celkové narkóze a trvá přibližně hodinu až dvě. Jedním ze dvou základních způsobů, tedy pod prsní sval nebo pod prsní žlázu, vám chirurg umístí implantát v požadované velikosti. Na klinice zůstanete jeden až dva dny a dalších zhruba 14 dní dodržujete klidový režim. Běžným aktivitám doma nebo v práci se věnovat můžete.

Ať už vaše volba padne na augmentaci vlastním tukem nebo pomocí silikonových implantátů, nejdříve zamiřte na konzultaci s lékařem na klinice. Ten vám na základě klinického vyšetření a vašich představ pomůže vyhodnotit, kterou techniku použít. Vysvětlí vám také operační postup, pooperační režim i možná rizika.

Zajímá vás téma zvětšení prsou? Více informací najdete na Univerzitě krásy.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !