Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Viber již brzy rozšíří možnosti vašeho vyjadřování s pomocí reakcí na zprávy

24. 07. 2020 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

V rámci Světového dne emotikonů Viber zjišťoval, kteří smajlíci jsou mezi jeho uživateli nejoblíbenější a současně oznámil, že brzy zavede funkci reakcí na zprávy .

Rakuten Viber, jedna z předních komunikačních aplikací na světě, přidává mezi své funkce možnost reagovat na zprávy v Komunitách s pomocí různých smajlíků. V souladu s narůstající oblibou komunikačních aplikací na celém světě rozšiřuje Viber možnosti kreativního vyjádření svých uživatelů, aby se mohli vyjadřovat co nejpřirozeněji a nejpřesněji.

Rakuten ViberV rámci Světového dne emotikonů, který je každý rok 17. července, se Viber zeptal svých uživatelů, kteří smajlíci jsou jejich nejoblíbenější. Vybírat mohli z těchto pěti - like, lol, překvapený, smutný nebo rozzlobený (💜, 😆, 😲, 😢, 😡). Čeští uživatelé zvolili LOL 😆 za svůj nejoblíbenější. Ankety se zúčastnilo více než 2 000 lidí a 58% hlasovalo pro smajlíka LOL.

Pro reakci na zprávu stačí dlouze kliknout na ikonku srdíčka a vybrat si, jak na zprávu zareagovat. A protože komunikace funguje vždy mezi dvěma stranami, mají uživatelé možnost podívat se, jak na zprávu v Komunitě reagovali ostatní. Stačí dlouze kliknout na zprávu a informace o reakcích ostatních členů.

“Viber má za cíl umožňovat uživatelům vyjadřovat se, jak nejpřesněji chtějí. Možnost reagovat na zprávu pouze s pomocí srdíčka nestačí, protože nevyjadřuje všechny možné emoce, které uživatelé pociťují. Reakce na zprávy umožní vyjádřit se lépe a přesněji,” řekl Ofir Eyal, COO ve společnosti Viber.



Nejnovější informace o aplikaci Viber jsou pro vás vždy připraveny v oficiální komunitě Viber Czech Republic. Zde se dozvíte novinky o nástrojích v naší aplikace a můžete se také zúčastnit zajímavých anket.
Rakuten Viber







Připojte se k Viber ještě dnes

 a užijte si nejlepší komunikační zážitek na světě!





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !