Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Viděla naše kočka ducha???

19. 04. 2014 | Vaše příběhy

Říká se, že kočka vidí duchy. Toto tvrzení jsem vždycky brala s rezervou, protože ze zkušeností vím, že kočka vidí i miniaturního broučka (kterého já stěží zahlédnu lupou) na stropě a dokáže na něj zírat dlouhé minuty. Popravdě jsme v takových chvílích s přítelem vždy z legrace prohodili, že určitě vidí ducha. Ale potom, co mi jednou povyprávěl, mě vtipkování rázem přešlo.

Před více než rokem jsme si pořídili koťátko, teď už je to naše kočičí slečna. Oba chodí spolu často na balkon, on tam jde kouřit a ona pozoruje cvrkot na ulici, případně se snaží vyskočit na parapet, z čehož se mi vždycky ježí vlasy hrůzou, že se jí to povede.

Jeden večer vyrazili opět na „jednu kouřovou“, ale jakmile vyšli na balkon, Lupi se otočila a koukala směrem dovnitř. Po celou dobu, co přítel kouřil, se ani nehnula a jen zírala na prázdnou kuchyň. Přítel dokouřil, otevřel dveře a nic, Lupi zůstala bez hnutí a jen stále koukala. Obyčejně stačí říct „pojď“ nebo „jdeme“ a sama vběhne domů (přece jen ještě není nějak výraznější teplo, tak na balkoně moc dlouho nevydrží), ale tentokrát ani náznak pohybu.

viděla kočka duchaPřítel se sehnul, že ji trošku popostrčí, ale úplně cítil, jak je zapřená nohama a ztuhlá a vůbec nechce vstoupit do kuchyně. Nakonec ji vzal do náruče, zavřel za sebou dveře a posadil Lupitku na podlahu kuchyně. Ta se okamžitě vrhla do rohu mezi kuchyňskou linku a radiátor a odtud jenom značně vyděšeně vykukovala. Přítel zůstal stát na konci kuchyně a koukal se, co se bude dít dál. Když Lupitka viděla, že na ni čeká, rozběhla se a pelášila přes předsíň do obýváku, jako by ji někdo honil.

Nikdy předtím nic takového neudělala. Vím, že to mohlo způsobit cokoliv, puštěná televize, nějaký nezvyklý hluk na chodbě nebo vycházející z bytu nad námi, těžko říct. Jestli to byl duch, to se asi nedozvíme, ale rozhodně to už neberu na lehkou váhu.

Caezy - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Viděla naše kočka ducha???:

Viděla naše kočka ducha???
Viděla naše kočka ducha???
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Ráda jsem si příběh přečetla,byl zajímavý a ta číča mě připoměla mého Mourečka,který mě záhadně zmizelSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
zajímavéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nikdo neví,co se děje mezi nebem a zemí.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
fakt nevím, kde berou ty zvířátka ten šestý smysl, prostě jsou věci mezi nebem a zemí, až to člověka někdy děsí ...

Ale takové příběhy si vždy ráda vyslechnu nebo přečtu, ale rozhodně nééé před spaním :D
Obrázek uživatelky
profil
ona zviratka maji schopnsti, o nichz se nam ani nezda - vzdyt dlouho dopredu dovedou previdat i bourky, pozary, zemetreseni, tsunami ap. Je zvlastni, ze se v te kuchyni nic nestalo !
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles