Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Víme, jak uklízí robotické vysavače

1. 11. 2010 | Moderní bydlení
Trend robotických vysavačů dorazil i k nám. Nová technologie nabízí bezpracný úklid podlahy a robotické vysavače získávají stále více popularity. Nastal čas, přiblížit si robotické vysavače blíže a podívat se, co nám mohou nabídnout.

Jak funguje

robotický vysavač

Podstatou a hlavní výhodou robotického vysavače je fakt, že robotický vysavač uklidí i v době, kdy nejste doma. Tím Vám značně ušetří čas, který můžete využít pro svou rodinu, přátele a záliby. Výsledkem je více času na vaši rodinu, přátele a záliby. Současně však budete mít doma stále uklizené podlahy.

Robotický vysavačRobotický vysavač řídí inteligentní jednotka, které ovládá celý přístroj tak, aby rychle a efektivně vyčistil podlahy vaší domácnosti. Například robotický vysavač Ecovacs má 33 bezpečnostních senzorů, které zaručují jeho plynulý a kvalitní chod a zabraňují pádu ze schodů, apod. Oproti tomu konkurenční model Samsung Navibot má zabudovanou kameru, takže si úklidové plochy dopředu nasnímá a uklízí dle své mapy. Ano, technologie obou robotických vysavačů je opravdu vyspělá.

Nebaví Vás uklízení?

Existuje jen málo lidí, kteří mají rádi úklid domácnosti. Mnozí tuto činnost plánují na víkend a velká část lidí přemýšlí, jak se této nepopulární činnosti vyhnout. A právě pro nás všechny se nabízí řešení v podobě robotických vysavačů.

Je robotický vysavač vhodný pro Vás?

Ano! Ocení jej rodiny s dětmi a se zvířaty, alergici, starší lidé, handicapovaní i méně pohyblivé osoby, ale také časově velmi vytížení lidé. Vždyť si představte, jaké to je, když přijdete domů a máte podlahu čistou. Jednou za pár dní stačí vysypat koš na nečistoty a vysavač je opět připraven.

Nyní se podívejme na několik tipů, které doporučujeme.


TIP 1: Robotické vysavače Goddess

Robotický vysavač GoddessModely Goddess zvládají úklid velmi obstojně. Ve výbavě najdete dokovací (nabíjecí) stanici, dálkové ovládání i speciální kartáčky pro vysávání rohů.  Roboti se bezproblému dostanou i na nepřístupná místa (pod pohovkou, nábytkem, atd.). Senzory zabraňují pádu ze schodů a úklid lze odstartovat stiskem jednoho tlačítka.

Proč si vybrat robotický vysavač značky Goddess? Jedná se o spolehlivého pracanta za velmi dobrou cenu. Ideální pro rodiny s dětmi, zvířaty a pro všechny, kteří chtějí ušetřit i vlastní kapsu.
Goddes nabízí robotický vysavač za velmi sympatickou cenu od 4 490 Kč například v tomto eshopu.

TIP 2: Robotické vysavače Ecovacs

Robotický vysavačVýrobky značky Ecovacs jsou nabízeny ve více než 100 zemích světa a nyní se dostaly i k nám. Značka Ecovacs má 150 patentů v oblasti inteligentních technologií a vysavače Ecovacs používá denně přes 25 milionů domácností. Pro evropský trh nabízí Ecovacs tři modely, z nichž ten nejvyšší (model D 58) má unikátní antibakteriální funkci. Jeho povrch je totiž pokryt vrstvou nanočástic stříbra a zinku a zabraňuje tak rozmnožování bakterií a virů. Design všech modelů je vyveden v opravdu povedených barvách a zaujme především ženy. Díky 33 bezpečnostním senzorům je úklid všech typů podlah hračkou.

Proč si vybrat robotický vysavač značky Ecovas? Designově dokonalý model, unikátní antibakteriální funce (ideální pro alergiky a malé děti), bohaté příslušenství a ověřená značka. Navíc obsahuje i funkce magnetické pásky, která vymezí prostor, kde nechcete, aby vysavač uklízel či zajížděl. Bravo!
Výrobky značky Ecovacs koupíte například v tomto eshopu.

TIP 3: Robotické vysavače Samsung NaviBot

Robotický vysavačZnačka Samsung přináší v segmentu robotických vysavačů 2 špičkové modely. Punc výjimečnosti si tyto výrobky získaly faktem, že oba modely mají v těle vysavače zabudovanou kameru, která dokáže nasmímat až 30 snímků za minutu. Pomocí kamery tak vysavač nasnímá prostor určený k úklidu a podle předem vypočtené trasy určené na základě těchto snímků vysavač začne úklid. Robot se tedy nepohybuje nahodile a nevrací se do míst, kde již vysával. Úklid je tak mnohem rychlejší, efektivnější a dokonalejší. Pokud v průběhu vysávání dojde k vybití akumulátoru,

NaviBot si zapamatuje místo kde k tomu došlo, odjede do nabíjecího doku a po dobití začne znovu uklízet tam, kde skončil.

Proč si vybrat robotický vysavač Samsung NaviBot? Jedná se o hi-tech novinku unikátním navigačním systémem Visionary MappingTM se zabudovanou širokoúhlou kamerou, vysavač má HEPA filtr H11, LED displej a bohaté příslušenství. Navíc se jedná o prověřenou značku Samsung.
Robotické vysavače Samsung NaviBot koupíte v tomto eshopu.

Všechny výše uvedené robotické vysavače si můžete prohlédnout v tomto přehledu.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
som prekvapená, že cena je dost nízka
Obrázek uživatelky
profil
Dcera ho má a opravdu je moc fajn.Má malé děti a sebere drobečky i běžný prach.Přejela jsem rukou zem a nic.Byto čisto.Přemýšlím že si ho také koupím.
Obrázek uživatelky
profil
radši si uklidíme sami, děláme to rádi ...
Obrázek uživatelky
profil
Marně čekám, až bude tento dokonalý servismen zlevněný, abych si ho mohla rovněž pořídit a kochat se pohledem na "pracujícího" Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jak jsem se docetla, nema vyherce.To je skoda.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles