Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vinné koktejly

14. 12. 2016 | Knižní tipy
Název knihy: Vinné koktejly
Autor: Davide Manzoni,Fabio Petroni
Nakladatelství: Omega
Datum vydání: 30.11. 2016
Formát: 150 x 235 mm
Vázaná vazba
Počet stran: 144 stran
Cena: 299 Kč

Díky kreativitě a experimentování Gianfranca Di Niso a dalších profesionálních barmanů a prostřednictvím skvostných fotografií Fabia Petroni představuje tato kniha výběr originálních a inovativních receptů na koktejly, u kterých je jednou z hlavních ingrediencí víno.

Najdeme v ní toho spoustu – od skvělých klasických předpisů, přes jejich moderní alternativy, ke koktejlům nejnovější generace, které se míchají s Vermutem.

Vinné koktejlyNechybí ani koktejly připravované se suchými, sladkými a aromatickými víny či se speciálními víny jako je Sherry, Marsala, Madeira nebo Samos. V knize objevíte vše, co potřebujete znát k snadné a rychlé přípravě lahodných nápojů.

Myšlenka propojení dvou oblastí - vína a míchaných nápojů - a vytvoření tak nových a lahodných koktejlů byla zcela originální a neslýchaná výzva.

Tato kniha je určena těm, kdo chtějí pochopit i jemné rozdíly v mnoharozměrném světě míchaných nápojů.

O autorech knihy Vinné koktejly:


Fabio Petroni je profesionální fotograf. Specializuje se především na portréty a zátiší. S předními reklamními agenturami nafotografoval nespočet kampaní pro prestižní světově známé společnosti a organizace.

Gianfranco Di Niso je profesionální barman a vítěz národních a mezinárodních soutěží, lektor výukových kurzů pro barmany, zaměřené na metodu freestyle a baristické techniky. Pracuje v různých podnicích v Bergamu a okolí již od roku 1986.

Davide Manzoni úspěšně absolvoval Katolickou univerzitu v Brescii, obor Ideace a produkce v kinematografii, a svou vášeň pro film mísí s láskou k psaní a vaření.

Tuto knihu Vinné koktejly koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Omega.


Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vinné koktejly:

Vinné koktejly
Vinné koktejly
Vinné koktejly
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !