Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 13.11. 2012

13. 11. 2012 | Televizní tipy
Točí reportáže s celebritami a na VIP zprávách spolupracují každý den. Ještě ale nevědí, že spolu také usednou u jednoho stolu a budou bodovat své kvality kulinářské a hostitelské. Dost možná, že spolu pojedou i na dovolenou, protože jedna z nich určitě vyhraje zájezd k moři. Která to bude? To zjistíte v divácky oblíbeném VIP Prostřeno!

Dohromady jsme strávily už hodně večerů a vždycky je to smršť“, přiznává jediná brunetka z reportérského kvarteta Andrea Košťálová. „U nás rozhodně nehrozí, že by bylo nějaké trapné ticho. Dobře se známe a vždycky si máme co říct,“ těší v průběhu večírků Lenku Špilarovou. „Hodně času trávím v práci, takže se vlastně nejvíc stýkám s holkama,“ baví VIP sestava roztomilou Lucku Špakovou, která se těší, že se konečně zorientuje ve své kuchyni.

VIP Prostřeno 13.11. 2012Komu říkali na škole Špejle a kdo rozplakal pana Rychtáře při natáčení? I to se ve VIP Prostřeno dozvíte. Dívky doufají, že to kolegové dobře sestříhají, protože některé jejich hlášky se prý nedají vysílat ani po 22. hodině. Jako první uvaří Tereza Jemelíková, a protože to nebude žádná ošizená večeře pro „modelíny“, byla by ráda, kdyby přišel aspoň jeden muž.

Ten by jistě kachničku s moravským zelím a dvěma druhy knedlíků ocenil. Jinak se dívky tváří, že vaření moc nedají, ale možná nás, sebe i sebe navzájem ještě hodně překvapí. Třeba taková Andy Košťálová by si za svůj výkon dala desítku. V úterý večer se ve VIP Prostřeno na Prima family přesvědčíte, zda oprávněně…

Doufám, že nepřijdou žádné modelíny,“ obává se Tereza, která se rozhodla uvařit čtyřchodové menu s poetickými názvy, které napovědí, ale neprozradí. A zasytí. Lehká večeře to tedy nebude. Sen Červené Karkulky o kozičkách je pečená červená řepa s kozím sýrem a rucolou, fazolová pohádka fazolačka s rajčaty. Co ukrývají Kačenčini chlapci? Pečenou kachnu s karlovarským knedlíkem a zelím. Zvládne Tereza v limitu i chlupaté knedlíky? Také štrúdl alias „nohavice dvojí chuti“ má dvě varianty: závin bude klasický jablečný a s mangovou náplní.

Vařit neumím, ale jídlo miluju, takže doufám, že to bude vidět. Já když už vařím, tak jedině s láskou, protože vařím pro někoho, koho mám ráda a dnes vařím pro kolegyně,“ Její tříchodové menu je středomořské, z Itálie jsou krevety na víně, ale protože Andy miluje Řecko, na hlavní chod upeče klasickou musaku s tzatziki a pečenými paprikami, jako moučník bude čokoládové suflé.

Sledujte VIP Prostřeno v úterý 13.11. 2012, kde uvaří a prostřou Tereza Jemelíková a Andrea Košťálová

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle