Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

VIP Prostřeno 14.2. 2013 – Jaroslav Sypal

14. 02. 2013 | Televizní tipy
Vyrovnaná soutěž ve VIP Prostřeno pokračuje. Tentokrát bude pomyslný míček pouze na pánské straně hřiště. Herec Jaroslav Sypal vsadil na zajímavé a příjemné prostředí Duchcova, spojeného s posledními roky slavného svůdníka Giacoma Casanovy, a stylový zámecký jídelníček.

Poslední hostitel pořadu VIP Prostřeno Milan Drobný zase na rustikální prostotu myslivecké chaty a především na své kuchařské, muzikantské a bavičské kvality. Kdo z pánů bude lepší a kdo ve čtvrtek 14.2. 2013 vyhraje zájezd k moři? Uvidíte ve VIP Prostřeno!

VIP Prostřeno 14.2. 2013 – Jaroslav Sypal:


VIP Prostřeno 14.2. 2013 – Jaroslav SypalVe čtvrtek 14.2. 2013 uvaří ve VIP Prostřeno Jaroslav Sypal. Herec Jaroslav Sypal pozve své hosty do Duchcova do domu, kde se nachází malé divadlo. Takže možná bude i nějaká exhibice. Milan Drobný by si dal dietní kachničku, a to mu skoro vyjde, protože bude krůta s bramborovými šiškami. A podle Casanovy, který na zdejším zámku u hraběte Valdštejna dožil a napsal tu svá nejlepší díla. I Giacomo byl skvělý kuchař.

Menu ve VIP Prostřeno je zámecké – učiněná chateau cuisine: Plněná vejce po zámecku večeři zahájí, Polévka hraběnky Marie Anny je vývar s kořenovou zeleninou a nočky, krůta podle známého italského svůdníka bude receptem na jablkách a nakonec hosté slupnou ještě unikátní recept „Smetanový mls hraběte Valdštejna“.

Jaroslavovi bude ve VIP Prostřeno k ruce spřátelená pomocnice Maruška. „Těším se, protože Jaroslav Sypal je starej nervák, takže jsem zvědavej, jak ponese tíhu toho večera,“ říká trochu zlomyslně kolega Ladislav Županič, který z vlastní zkušenosti ví, že to není nic lehkého. Prý se už těší na klasický zelný salát, který je sice koupený, ale Jaroslav Sypal slibuje, že je výtečný… „Jestli to bude salát k sladkýmu jídlu, tak je vůl,“ vnímá to opačně zpěvák Milan Drobný. Změní nakonec názor? To uvidíme ve čtvrtek 14.2. 2013.

Giacomo Casanova byl velký svůdník, tak doufám, že i to jídlo bude svůdný,“ říká milovnice historie Saskia Burešová. „To byl velký kanec, v tom jídle bude něco na potenci,“ žertuje zpěvák, který si žádné servítky nebere. A protože Saskia ví, „že Valdštejn byl mlsoun, tak dezert bude asi dobrý,“ věří. „A se šlehačkou“ – strefí se.

Zdá se, že vařená vejce hned zkraje rozvazují celebritám jazyk. „To je škoda pro diváka VIP Prostřeno, asi by si užil, ale mnoho těch historek se nedá bohužel publikovat,“ směje se Saskia, která partu rozhodně netrhá. „Je důležitá věc, že si máme pořád co říkat,“ těší VIP společnost Ladislava Županiče. „To je stejné jako v manželství,“ myslí si.

Krůta byla bez chybičky,“ pochválí recept milovník drůbeže a lehké kuchyně. „Až to uvidí tvoji blízcí, budou to po tobě také chtít,“ varují hosté úspěšného kuchaře. „Já občas doma vařím, ale nemůžu vařit se ženou, radši každý sám,“ přiznává Jaroslav Sypal, jak to s jeho partnerskou spoluprací v reálu vypadá. Ten má v rukávu ještě jedno překvapení. Nakonec se prostřednictvím divadelního představení přijde na naše herce podívat i sám Giacomo Casanova. A hladoví tentokrát herci určitě nebudou…

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Jaroslav Sypal
již ve čtvrtek 14.2. 2013 na Prima Family



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !