Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 17.1. 2013 – Jana Krausová

17. 01. 2013 | Televizní tipy
Ve čtvrtek 17.1. 2012 uvaří ve VIP Prostřeno Jana Krausová a Miluše Bittnerová. Jaroslavě Obermaierové a Gabriele Filippi navíc představí dvě zajímavé dámy v letech. Devadesátiletou, která má záznam v Guinessově knize rekordů jako skokanka do vody, a paní, která se až do konce života starala o Adinu Mandlovou. Oběma herečkám to ale u vaření moc sluší, jak se přesvědčíte už ve čtvrtek večer 17.1. 2013 ve VIP Prostřeno!

VIP Prostřeno 17.1. 2013 – Jana Krausová:


Stále velmi půvabná herečka Jana Krausová si už neumí představit, že by žila trvale v Praze. Bydlí na venkově a často odtud pendluje za prací, má ale ráda svá klidná rána. Hrála už jako dítě, ale také vystudovala AVU a věnovala se výtvarnému umění.

VIP Prostřeno 17.1. 2013 – Jana KrausováPřitom jsem průběžně točila filmy a také pro televizi, a když jsem měla malý děti, tak jsem začala znovu hrát divadlo,“ říká o svém profesním životě maminka dvou synů Jana Krause a životní partnerka Karla Rodena.
Přestože David Kraus občas vzpomíná, že doma teplé kuchyni moc nedali, Jana Krausová dnes ve VIP Prostřeno s datem 17.1. 2013 uvaří hned čtyři chody a u sporáku je jako doma.

A protože venku je pěkná zima, začne polévkou – poctivým vývarem s celestýnskými nudlemi, který se „táhnul“ přes noc. Tartar (tatarák z rajčat) bude na předkrm, hlavním chodem je hovězí maso na červené řepě a medu s brambory. Sněhové pusinky s krémem (bezé) budou chutným a stravitelným receptem nejen pro hostitelku a Milušku – obě musí dodržovat bezlepkovou dietu.

Celestýnské nudle málokdy dělám, ale mám je ráda, těším se na polévku, o níž jsem také uvažovala,“ prozrazuje Jarka Obermaierová ve VIP Prostřeno s datem 17.1. 2013. I nudle však budou kvůli dietě bez mouky.
Nikdo ale ve VIP Prostřeno neví, co je recept „tartar“ – Jana Krausová chce úspěšně soupeřky trochu zmást. Na zapečenou červenou řepu s ořechy se už třese vyznavačka zdravého vaření Gabriela Filippi a také Miluška, pro niž je „řepa prostě hit“. Jarka s Miluškou už se také moc těší na holky a další ženské klábosení u dobrého jídla.

Prostřeno je vkusně, Jana Krausová nezapře, že je výtvarnice. „Bylo to čisťounký a vzbuzovalo to chuť k jídlu,“ chválí Janin stůl Jarka. „Polévka byla vynikající,“ pokračuje v ovacích dál. Nudle z omelety, do nichž přidala Jana sýr, byly podle Gabriely famózní, snědla by je i samotné. Bezmasý tatarák ze sušených rajčat ale Jarku neošálil.

Pravda je taková, že Jarušce to nechutnalo jako maso, ale mně to chutnalo jako vynikající tartar,“ říká Gabriela ve VIP Prostřeno. A recept na pečenou červenou řepu byl tak vynikající, že i paní Jaroslava „začíná tu zeleninu brát na milost“. „Nadchla mě nesmírně,“ souhlasí Miluška Bittnerová.
Jana Krausová představí dvě zajímavé staré dámy a zábavu ukončí harmonikář s nepřeberným repertoárem lidovek.

Nejvíc je slyšet Jarku Obermaierovou, která si zpívání užije a jde jí to. „Hudba dává lidi dohromady,“ ocení vrchol večírku Gabriela, která by si klidně i zatancovala. A co závěrečné bezé? Nebo by se herečky obešly beze sladkého?

„Už nic jinýho bych v životě nemusela,“ rozplývá se ve VIP Prostřeno Gabriela stejně jako pusinka na jejím jazyku. „Mohla bych totiž sladké třikrát denně,“ práskne na sebe… Pak ale narazí na něco, co v dezertu určitě být nemělo. Prstýnek od Jany to ale není… Kolik bodíků asi bude tahle nepozornost Janu Krausovou stát? To uvidíme ve VIP Prostřeno s datem 17.1. 2013.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Jana Krausová
již ve čtvrtek 17.1. 2013 na Prima Family



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !