Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

VIP Prostřeno 19.2. 2013 – Daniela Šinkorová

19. 02. 2013 | Televizní tipy
Jiří Berousek, pokračovatel nejslavnějšího cirkusového rodu u nás, muzikálová herečka a moderátorka Daniela Šinkorová, herečka Míša Kuklová a zpěvačka Marcela Březinová, pro niž „hudba je jediným povoláním, které mohla vykonávat s láskou“, tvoří další VIP sestavu, která se bude předhánět v tom, kdo je lepší kuchař a hostitel v pořadu VIP Prostřeno.

Takže genderový poměr je zcela opačný než minulý týden – sejdou se tři půvabné ženy na jednoho mladého muže. Ten to ovšem jako krotitel mnohem větších koček a šelem určitě zvládne: „To je síla, čekal jsem aspoň jednoho chlapa, ale tři ženský!“ je zpočátku v pořadu VIP Prostřeno zaskočen Jiří Berousek, který tvrdí, že vaří podruhé v životě.

VIP Prostřeno 19.2. 2013 – Daniela ŠinkorováJá si myslím, že je to dobrý poměr,“ soudí Marcela Březinová, která má ráda těstoviny a saláty. Míša Kuklová je na rajskou a svíčkovou, občas proloženou nějakým tím steakem. Daniela má ráda lehkou italskou kuchyni a v druhé porci úterního VIP vaření ji svým hostům také nabídne. Zvládla by určitě i tu českou, vždyť rok stála vedle Jaroslava Sapíka, když moderovala pořad Česko na talíři.

VIP Prostřeno 19.2. 2013 – Daniela Šinkorová:


V úterý 19.2. 2013 uvaří v pořadu VIP Prostřeno Daniela Šinkorová.  „Čím větší kus masa, tím lepší,“ dočkal by se nejraději na večeři u herečky Daniely Šinkorové včerejší hostitel Jiří Berousek. Zpěvačku Marcelu Březinovou by od rodilé Slovenky potěšily halušky, Míšu Kuklovou čínská kuchyně. Samá voda! Hosté budou koukat.

Ve VIP Prostřeno s datem 19.2. 2013 je čeká pět chodů ze slunné Sardinie. „Protože jsem tu kuchyni chtěla trošku představit, mám ji opravdu moc ráda,“ říká hostitelka Daniela Šinkorová. „Co mi to ta Daniela Šinkorová dělá,“ diví se kolegyně Marcela, když s námahou čte názvy sardských jídel.
Daniela Šinkorová ve VIP Prostřeno s datem 19.2. 2013 připraví čerstvé fíky se sušenou šunkou, chřestovou polévku s omáčkou Alfredo, zajímavý recept, ve kterém budou převládat těstoviny, které budou umístěny v misce z parmazánu, mořského vlka s bramborovou krustou a nakonec domácí zmrzlinu s kousky karamelu!

Stolovat se bude v klubovně tenisového centra Danielina partnera, kam lidé normálně chodí kila shazovat, ale dnes je tady naše VIP kvarteto bude zvesela nabírat. „Je to můj druhý domov, trávím tady hodně času a klubovnu s krbem máme nejraději,“ představuje Daniela Šinkorová jídelnu.

Kuchyni má dost daleko, takže se párkrát pěkně projede se servírovacím stolkem. Italské vaření a recepty odkoukala od kamaráda-kuchaře. „Jinak tu kuchyni znám, protože tam jezdíme často, takže jíst ji umím,“ směje se Daniela Šinkorová ve VIP Prostřeno. Bude hostům u Daniely chutnat? To zjistíme již v úterý 19.2. 2013.

Těstoviny mám hrozně rád,“ říká Jirka Berousek, „zato chřest nesnáším, z toho mám strach.“ Jenže Jiří si plete chřest a zázvor, což bude ještě velká legrace! „Máma ji dělala celý dětství,“ těší se na polévku Míša, pro kterou je špargl klasika. Ovšem tahle polévka je navíc zjemněná smetanou, dochucená parmazánem a podávaná s cuketovou focacciou.

Vynikající, to si opravdu vyzkoušejte doma,“ radí divákům Míša. Vyzraje kolegyně na nepřítomnou hostitelku, která rozdala soupeřům česko-slovenskou křížovku plnou překladatelských oříšků? A zatímco hosté podvádějí, Daniela Šinkorová připravuje finální recept - rybu v bramborové krustě se zeleninou. Bude stejně úspěšná jako vynikající těstoviny, jejichž originální název skrývala tajenka? To zjistíme již v úterý 19.2. 2013!

Škoda, že se nenatáčí celej rok. Každý den bych měl postaráno o zábavu a o papáníčko. A moje žena by měla o starost méně,“ rychle dodá Jiří Berousek, který se má jistě i doma jako v bavlnce. Hostitelku těší, že všichni všechno snědli včetně křehké Míši – „kromě mě!“ Trochu sportu nakonec přece jen bude. Balancování na míči má jasného vítěze – vytrénovaného Jiřího Berouska… A k tomu suverénní pěvecký bonus od Marcely Březinové.

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Daniela Šinkorová
již v úterý 19.2. 2013 na Prima Family

 

Čtěte také:

 

VIP Prostřeno 19.2. 2013 – Jiří Berousek 

VIP Prostřeno 19.2. 2013 – Jiří Berousek

 

 

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !